Foto: Pexels

Labu laiku Latvijas ietekmeles stāsta par slavenajiem patčiem, ko iesaka iekļaut ikdiena sejas kopšanas rituālos, taču –  kāda ir patiesība par šo izslavēto produktu?

Tiek stāstīts par šī produkta labajām īpašībām, kā, piemēram, izlīdzina grumbas zem acīm, ātri piesātina ādu ar mitrumu,  atsvaidzina un nodrošina liftinga efektu, uzsāk reģenerācijas procesus, padara ādas virsmu tvirtāku un elastīgāku u.c. Un nav jau melots, taču šis ir tas gadījums, ka pirms dažādu produktu lietošanas vispirms būtu jāaprunājas ar jomas speciālistu, jo izrādās, ka šo produktu  nav ne tuvu ieteicams lietot bieži.

Makeup māksliniece, vizāžiste un blogere Jana Kozlova Instagram īsajos stāstiņos deva vērtīgu padomu par patču izmantošanu, kas guva lielu atzinību sociālajos tīklos.

“Pamatu pamatā šis produkts ir kā SOS produkts tūlītējai ādas stāvokļa uzlabošanai pirms īpašiem pasākumiem. Un nē, patčs krunkas nenoņems, kā tiek stāstīts, tas vien piebriedinās ādu.”

Vienlaikus speciāliste norāda, ka šo produktu vajadzētu izmantot tikai īpašos gadījumos.

Ilgstoši lietojot patčus, ādas stāvoklis zemādas zonā nevis uzlabosies, bet pasliktināsies, liek aizdomāties J. Kozlova.

 

youtube icon
Abonēt youtube