Foto: Unplash.com

Aiz loga spīd saule, redzamas priecīgākas sejas, un ne velti – labas lietas notiek un notiks! Kādam labs piedāvājums ļaus paspert soli pretī savam sapnim, citam gaidāmi jauni izaicinājumi, taču šis pārmaiņu laiks vērsts tikai uz labo. Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (15. – 21.aprīlis) horoskopu. 

Auns

Darbošanās paša izveidotajā komandā ļaus sasniegt plānoto. Radošums un iesaistīšanās plašāka mēroga pasākumos būs veiksmīgs ieguldījums nākotnē. Tiks satikts labs sadarbības partneris. Ieguldījums tālākā atpūtas braucienā būs izdevīgs un veiksmīgs.

Vērsis

Darba vides labiekārtošanas darbi prasīs diezgan daudz enerģijas. Nāksies cītīgi pastrādāt, ieguldot arī fiziskos resursus. Partnerattiecībās kopīgas aktivitātes, kvalitatīvs kultūras pasākuma baudījums pabīdīs malā visas sīkās un ikdienišķās domstarpības. Palaid prom aizvainojumu!

Dvīņi

Tiks apsvērta doma ieviest korekcijas esošajā darbībā. Esi drosmīgs un atļaujies savu talantu pārvērts par profesionālo darbību. Apjomīgākas naudas summas tiks ieguldītas skaistumkopšanas un veselību uzlabojošās procedūrās.

Vēzis

Tava uzņēmība, iniciatīva un atvērtība sadarboties būs noteicošais faktors tam, kāds rezultāts būs tavā profesionālajā darbībā šonedēļ. Papildu naudiņa būs gūstama, liekot lietā savus talantus un radošo meistarību. Jaunu attiecību veidošanā uzņemies iniciatīvu un sper pirmo soli pirmais.

Lauva

Veiksmīga sadarbība, labs piedāvājums, kas saistīts ar ārzemēm, ļaus izvērst plašumā profesionālo darbību. Ienākumi no radošās darbības uzņems vērā ņemams apgriezienus. Veiksmīgs būs ieguldījums nekustamajā īpašumā.

Jaunava

Iesaistīšanās projektā radīs papildu pienākumus, taču pavērs jaunas iespējas izcelt savus talantus. Prieku sagādās dāsnais atalgojums par kādu iepriekš paveiktu darbu. Drošības un stabilitātes sajūta mudinās atļauties vairāk. Baudi šodienu!

Svari

Atzinība no priekšniecības puses ļaus pakāpties par pakāpienu augstāk. Jauni izaicinājumi mudinās sasniegt teju vai nespējamo. Saviesīgi pasākumi un ciemošanās radīs lielāku “robu” tavā naudas maciņā. Izvērtē savus plānotos pirkumus.

Skorpions

Tiks saskatītas iespējas kā paplašināt savas uzņēmējdarbības jomu. Esi elastīgs un atsaucīgs sadarbībai ar ārvalstu partneriem. Apjomīgāks ieguldījums biznesa attīstībā būs veiksmīgs. Jāizvairās no tēriņiem, kas ir saistīti ar tālākiem ceļojumiem un izklaides pasakāmiem.

Strēlnieks

Var nākties attiekties no tā, kas jau kādu laiku nomāc prātu un atņem spēkus. Pārmaiņas nāks par labu. Atļaujies riskēt un uzdrošinies darīt to, ko, iespējams, vēl neesi apguvis profesionāli. Izvairies no spontāniem un nepārdomātiem tēriņiem.

Mežāzis

Rūpīgi izvēlēts sabiedrotais profesionālajā darbībā būs tavu panākumu trumpis šonedēļ. Papildu peļņa būs gūstama, pieņemot piedāvājumu par dalību kāda projektā. Atceries, ka ar katru brīdi, tu esi tuvāk savam mērķim.

Ūdensvīrs

Pienākumu apjoms var būt lielāks nekā parasti. Sīkas nianses sarežģīs ierasto ikdienas gaitu. Atbildība un profesionalitāte vairos tavu ienākumu apjomu. Šonedēļ koncentrējies uz kvalitāti, ne kvantitāti. Ieguldīšana pārvietošanās līdzeklī var neradīt vēlamo rezultātu. Iekrāj un pietaupi!

Zivis

Ļaušanās riskam un izaicinājumam vainagosies ar panākumiem. Atzinīgi tiks novērtēta tava profesionalitāte. Vērtīgs ieguvums, dāsni atalgots profesionālais veikums ļaus palutināt sevi ar jauniem, pavasarīgiem aksesuāriem! Ļaujies skaistām sajūtām!

youtube icon
Abonēt youtube