Foto: Unplash.com

Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (29.aprīlis – 5.maijs) horoskopu visām zodiaka zīmēm. 

Auns

Veiksmīgs laiks uzņēmējdarbībā mudinās straujākiem soļiem iet uz priekšu. Būsi ieguvējs, paplašinot savas darbības jomu. Ieguvums no individuālas uzņēmējdarbības būs lielāks nekā plānots. Attiecībās centies atbrīvoties no aizvainojumiem.

Vērsis

Jauna sadarbība nāks par labu tavai profesionālai darbībai. Esi vērīgs, jo konkurenti liks par sevi manīt brīdī, kad vismazāk to gaidīsi. Pavasarīgas sajūtas mudinās ļauties mīlas priekiem. Esi godīgs, vispirms, attiecībā uz sevi.

Dvīņi

Vairāk pienākumu nekā parasti aizvirzīs prom visas liekās domas par ikdienišķajām ķibelēm. Tēriņi ir gaidāmi saistībā ar dzīves vietas labiekārtošanas darbiem. Otrās pusītes meklētajiem komunikācija, labs humors būs trumpis ceļā uz veiksmīgu iepazīšanos.

Vēzis

Papildu mācības nāks par labu tavai profesionālai darbībai un izaugsmei karjerā. Rūpīgi izvērtē katru sadarbības piedāvājumu. Tēriņi, kas saistīti ar skaistumkopšanas procedūrām, izrādīsies lieki un nevajadzīgi. Attiecībās – atceries, ka pateikto atpakaļ nepaņemsi!

Lauva

Gandarījums par paveikto ļaus starot priekā. Tiks saņemts izdevīgs piedāvājums par turpmākajām iespējām profesionālajā darbībā. Velti laiku atpūtai vienatnē. Attiecībās ir pienācis īstais laiks, lai ieviestu korekcijas situācijās, kas nepamierina.

Jaunava

Papīru un formalitāšu kārtošana patērēs diezgan daudz laika un enerģijas. Apjomīgais darba apjoms izkristalizēs attiecības ar kolēģiem. Tiks apsvērta doma par ieguldījumu nekustamajā īpašumā, kas nākotnē nesīs peļņu.

Svari

Profesionālās darbības pilnveidošana prasīs ne mazums fizisko un materiālo resursu. Kreņķus un nevajadzīgas likstas var sagādāt kāds no kolēģiem. Nejauši satikts kāds no bijušajiem var uzjundīt emocijas, kas pārsteigs sevi pašu.

Skorpions

Veiksmīgs laiks profesionālajā darbībā mudinās atklāt jaunus apvāršņus. Labs ieguvums no biznesa ļaus ieguldīt vēl vairāk. Rezultāts būs acīmredzams. Līdzšinējās attiecības uzņems jaudīgus apgriezienus. Kaislības un spilgtas emocijas virmos apkārt.

Strēlnieks

Uzlabosies attiecības ar augstākstāvošiem. Vilšanos sajūtu var radīt kāds no sadarbības partneriem. Esi vērīgs un netici tukšiem solījumiem. Papildu peļņas iespējas būs gaidāmas tiem, kuri darbojas radošajās profesijās un izklaides jomā.

Mežāzis

Iesaistīšanās kādā organizācijā, domubiedru apvienībā vai projektā pavērs jaunas iespējas, kurās tu varēsi parādīt sevi no profesionālās puses. Lielāks kļūs ienākumu apjoms. Labs pavērsiens esošajās attiecībās padarīs savienību ciešāku un stabilāku.

Ūdensvīrs

Ideja par jaunas uzņēmējdarbības uzsākšanu būs veiksmīga. Atceries, ka laba komanda ir ceļš uz panākumiem! Papildu peļņa tiks gūta, pielietojot savas prasmes radošajā plānā. Jaunu attiecību veidošanā, notikumu virzība būs atkarīga lielākoties no tevis paša.

Zivis

Izaicinājumi profesionālajā darbībā ļaus pakāpties par kādu pakāpienu augstāk. Apjomīgāks kļūs ienākumu klāsts. Negaidīta iepazīšanās var pārtapt skaistā draudzībā. Pacilājošas sajūtas raisīs daudzie uzmanības apliecinājumi. Košums un spilgtums ir tavas šīs pavasara krāsas arī iekšējās sajūtās!

youtube icon
Abonēt youtube