Publicitātes foto

Kā zināms, pirms septiņiem gadiem AS Latvijas balzams pievienojās strauji augošai alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas kompānijai Amber Beverage Group. Līdz ar lēmumu, ko pieņēma AS Latvijas balzams Akcionāru sapulce pērnā gada 30.septembrī, no šī gada 1.maija uzņēmuma nosaukums ir AS Amber Latvijas balzams.

Kad 2015.gadā Baltijā vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs pievienojās alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas kompānijai Amber Beverage Group (ABG), toreiz netika mainīts uzņēmuma nosaukums, saglabājot vēsturisko nosaukumu un ļaujot ABG turpmākajos gados iegūt starptautisku atpazīstamību.

“Šobrīd, kad ABG ir pazīstama jau vairākos tirgos kā spēcīgs un stabils tirgus spēlētājs, mūsu uzņēmuma nosaukumam arī pievienota atpazīstamības zīme Amber. Tas palīdzēs mums iegūt jaunus klientus un attiecīgi – arī lielākus pasūtījumus,” stāsta AS Amber Latvijas balzams valdes priekšsēdētājs Intars Geidāns.

“Līdz ar izmaiņām nav paredzamas nekādas pārmaiņas ne uzņēmuma darbiniekiem, ne piegādātājiem un pakalpojumu pircējiem,” komentē Intars Geidāns. Līdz ar izmaiņām ir mainīts kompānijas oficiālais nosaukums, uzņēmuma rekvizīti, darbinieku e-pasti un mājaslapas adrese uz www.amberlb.lv.

youtube icon
Abonēt youtube