Foto: Unplash.com

Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas horoskopu visām zīmēm. Uzzini, kas gaidāms šonedēļ! 

Auns

Iesaistīšanās kādā aizraujošā avantūrā, vilinošā projektā pavērs jaunas iespējas profesionālajā darbībā. Veiksmīgs būs ieguldījums braucienā, mazajā ceļojumā. Lielāks ienākumu apjoms gaidāms tiem, kuri darbojas komunikāciju un transporta jomā.

Vērsis

Sava statusa paaugstināšana, pakāpšanās vismaz galvas tiesu augstāk pa karjeras kāpnēm ļaus iepazīt jaunus apvāršņus. Veiksmīgs laiks finansēs mudinās ieguldīt resursus nekustamajā īpašumā. Peļņa šajā nedēļā nāks ar uzviju, īpaši no iepriekš ieguldītā.

Dvīņi

Saņemts vērtīgs padoms no priekšniecības puses mudinās rīkoties tieši tagad. Ļaujies pārmaiņām un izaicinājumiem, kas nākotnē būs ļoti ienesīgas. Jauna iepazīšanās var pārtapt skaistā un nozīmīgā draudzībā. Esošajās attiecībās notiekošais ļaus pacelties augstāku sajūtu vibrācijās.

Vēzis

Mainot ierasto ikdienas rutīnu, var nākties atteikties no tā, kas likās pašsaprotams un neatņemams. Nauda. Jautājums –„kur pazūd mana nauda?” šonedēļ izskanēs ne vienu vien reizi. Neparedzami tēriņi, taču arī nevajadzīgi pirkumi radīs liekus izdevumus.

Lauva

Ienākumi par paveikto, par iesaistīšanos kādā projektā mudinās ieguldīt finanses sava hobija pilnveidošanā. Veiksmīgs būs ieguldījums tālākā atpūtas braucienā kopā ar mīļoto cilvēku. Romantiski kopā būšanas mirkļi ļaus lidot pozitīvu sajūtu mākoņos. Baudi dzīvi un tver mirkli!

Jaunava

Vēlme justies noderīgam mudinās censties vēl vairāk. Taču neuzņemies vairāk pat to, cik spēj paveikt. Neplānoti tēriņi sadzīves lietu iegādei var radīt liekus pārdzīvojumus. Izvairies no sīkām, sadzīviskām nesaskaņām, jo arī velns nav tik melns kā viņu mālē!

Svari

Sparīga pievēršanās radošām aktivitātēm ļaus piepildīt sen lolotus sapņus profesionālajā jomā. Papildus izdevumi būs saistīti ar transportu un tālākiem braucieniem. Lielāks ienākumu apjoms ir gaidāms no kāda gabaldarba, no iesaistīšanās sev neraksturīgā projektā.

Skorpions

Pievēršanās ģimenes biznesa pilnveidošanai un tā izvēršanai plašumā ļaus gūt veiksmīgus panākumus. Tēriņi par atpūtu ģimenes lokā šķitīs niecīgi un mazsvarīgi uz brīnišķo sajūtu fona, ko radīs kopā būšanas mirkļi.

Strēlnieks

Veiksme apmirdzēs tos, kuri darbojas individuālajā sektorā. Ražīgs ienākumu laiks. Izvērtē savu tēriņu sarakstu, jo varbūt ir laiks atteikties no tā, kas tev vairs nav vajadzīgs. Atceries, ka arī attiecībās esot, vari sajusties brīvs un nepiespiests!

Mežāzis

Nāksies čakli pastrādāt! Ieguldot savus fiziskos un enerģētiskos resursus nedaudz lielākā apjomā, gūsi gandarījumu nesošu rezultātu. Izvairies no spontānu lēmumu pieņemšanu par potenciālo sadarbību. Sadzīviskas situācijas var padarīt trauslāku esošo savienību.

Ūdensvīrs

Tavs entuziasms un uzņēmība pabīdīs malā visus šķēršļus un konkurentus, kas traucēja tavai uzņēmējdarbībai. Laba atbalsta grupa būs tavs lielākas trumpis. Nešaubies ne mirkli un ķeries pie darba! Attiecību meklētajiem – saviesīgi pasākumi pavērs iepazīšanās iespējas.

Zivis

Izaicinājumiem piepildīts laiks mudinās riskēt un nenobīties no nezināmā! Mistiskas un neizskaidrojamas situācijas ļaus brīnīties ik reiz, kad apjautīsi, ka viss notiek par labu tev. Attiecībās apzinoties savus trumpjus, spēsi iegūt prātam nepatveramo. Apzināti veidota ikdiena ir viena no lielākajām dāvanām, ko tu pats spēj sev dot!

youtube icon
Abonēt youtube