Foto: Unplash.com

Zvaigznes runā – astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (20.-26.maijs) horoskopu visām zodiaka zīmēm. Kādam šis laiks būs ļoti veiksmīgs! Lasi un uzzini, kas sagaida tevi!

Auns

Tiks saskatīts virziens, kurā doties augšup profesionālajā darbībā. Veiksmīgs būs ieguldījums ceļojumā, tālākā atpūtas braucienā kopā ar pašiem tuvākajiem. Papildu naudiņa atnāks dāvanas veidā. Neuzvelcies par niekiem, kas var pabojāt esošās partnerattiecības!

Vērsis

Diezgan daudz enerģijas nāksies ieguldīt darbos, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, mājokli, interjeru. Šonedēļ var nākties atdot to, ko esi reiz aizņēmies. Nav ieteicams iesaistīties jaunu kredītsaistību jūgā. Papildu tēriņus var radīt situācijas, kas ir saistītas ar dzīves biedru.

Dvīņi

Plānotais darba brauciens būs izdevies un veiksmīgs, tāpēc nešaubies ne mirkli un pieņem lēmumu nekavējoties! Jauni plāni un idejas virmos gaisā viens pēc otra! Atceries, ka dzelzs ir jākaļ, kamēr tā vēl karsta. Atļaujies palutināt sevi ar kādu pirkumu!

Vēzis

Ieguldīti materiāli un arī fiziskie resursi dos vērā ņemamus augļus. Tēriņi, kas saistīti ar bērnu lietām būs apjomīgāki nekā sākotnēji plānoji. Izklaides un saviesīgi pasākumi arī acīmredzami patukšos naudas maciņu.

Lauva

Panākumi profesionālajā darbībā būs atkarīgi tikai un vienīgi no paša iniciatīvas un uzņēmības. Met lepnumu pie malas, jo izrādot savu interesi un iniciatīvu, būsi ieguvējs. Veiksmīgs laiks individuālā darba veicējiem. Attiecībās ir jāizdara izvēle par situāciju, kas nepamierina.

Jaunava

Profesionālā darbība augs griezdamās! Labas ziņas tiks saņemtas no iestādēm, kas dos ‘zaļo gaismu’ tam, lai pēc iespējas ātrāk un veiksmīgāk īstenotos tavi plāni un idejas. Trumpis naudas plūsmai būs kvalitāte un meistarības līmenis. Veiksmīgs būs ieguldījums darba instrumentos.

Svari

Ļaujies jauniem izaicinājumiem arī tad, ja sīkas nianses nav līdz galam skaidras. Jāizvairās no lielākiem tēriņiem, kas saistīti ar ieguldījumiem transporta līdzeklī. Nejauši satikts kāds reiz nozīmīgs cilvēks uzjundīs siltas izjūtas.

Skorpions

Atbalsts no tuvinieku puses būs ļoti vērtīgs virzītājspēks ceļā uz panākumiem. Plānotais pirkums radīs gandarījuma sajūtu. Lielāks peļņas apjoms būs gaidāms, pievēršoties sezonālajam ģimenes biznesam. Ieplānojiet kopīgu romantisko atpūtas braucienu uz tālākām zemēm!

Strēlnieks

Veiksmīga būs sadarbība ar ārvalstu darījumu partneriem. Atļaujies riskēt un tu būsi ieguvējs! Ieguldījums nekustajā īpašumā, interjerā un dzīves vietas labiekārtošanā būs gandarījumu nesošs. Atļaujies vairāk sevi palutināt, jo esi to pelnījis!

Mežāzis

Pārmaiņas profesionālajā darbībā nāks par labu tavai izaugsmei. Nesatraucies par to, ka lielāks kļūs veicamo darbu un pienākumu apjoms. Papildu tēriņi būs saistīti ar braucieniem, transportu un pārvietošanos. Sadzīviskas, neparedzētas situācijas var sašķobīt esošo savienību.

Ūdensvīrs

Vērā ņemams piedāvājums par kādu aizraujošu sadarbību ļaus nedaudz augstāk pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ļaujies izaicinājumam un nezināmajam, jo viss sarežģītais izrādīsies ļoti vienkāršs! Jaunas pavasara vēsmas iemājos arī romantiskajās attiecībās.

Zivis

Veiksmīgs un gandarījumu nesošs laiks profesionālajā darbībā mudinās izvirzīt jaunus sasniedzamos mērķus. Atzinība no augstākstāvošajiem ļaus plaukt un zelt, un virzīties augšup savā karjerā. Attiecībās ir brīnišķīgs laiks tauriņu ķērājiem! Romantika un pozitīvas sajūtas virmos gaisā ik uz soļa.

youtube icon
Abonēt youtube