Foto: Flickr/Autors: Kārlis Dambrāns

Ikviens interesents aicināts pieteikties masu skatiem šovasar kinopilsētiņā “Cinevilla” un Valmieras pilsētas estrādē, kur filmēs Dziesmu svētku gājienu un pašu pirmo dziedāšanas svētku koncertu.

“Šī ir vienreizēja iespēja piedalīties teju 150 gadu senu vēsturisku notikumu rekonstrukcijā, tādā veidā kļūstot par daļu no latviešu Dziesmu svētku stāsta, jo jau nākamgad Mežaparka Lielajā estrādē skanēs Dziesmu svētku 150. gadu jubilejas koncerts,” aicina organizatori.

Brīvprātīgie masu skatiem aicināti pieteikties kinopilsētiņā “Cinevilla” 5. un 7., 8. augustā, kur tiks rekonstruēts pirmais Dziesmu svētku gājiens, savukārt Valmieras pilsētas estrādē 13. un 14. augustā būs iespēja filmēties kā koru dalībniekiem un skatītājiem pašā koncertā.

Dalībai masu skatos aicina pieteikties gan individuāli, gan ar savu kolektīvu.

Lai pieteiktos dalībai, sūti savu pieteikumu uz kastings@zemekasdzied.lv (telefons +371 2 646 840 5). Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, vecums, telefona numurs, vēlamā filmēšanās diena vai dienas un jāpievieno arī savs foto.

❗️ Ņemot vērā, ka vēsturiski pirmajos latviešu dziedāšanas svētkos lielāko dalībnieku skaitu veidoja vīrieši, organizatori īpaši priecāsies par plašu vīriešu interesentu pulku.

youtube icon
Abonēt youtube