Miks Indrašis. Foto izgūts no hokejista «Instagram» profila

Krievijas hokeja komandas Spartak publiskotā informācija par manu pievienošanos šim klubam nav patiesa, manās rokās nav spēkā esoša līguma ar šo klubu, sociālajā vietnē Instagram paziņojis hokejists Miks Indrašis.

Viņš norāda, ka viņam ir spēkā esošs līgums ar citu komandu. «Spartak ir neapmierināts par manu atteikšanos spēlēt Krievijā, tādēļ šāda rīcība no viņu puses!»

Hokejists arī uzsver: «Es nosodu Krievijas karu Ukrainā! Agresora valstī nespēlēšu! Esmu Latvijas patriots un savu attieksmi pret savu valsti vienmēr esmu paudis laukumā, velkot izlases kreklu deviņos Pasaules čempionātos pēc kārtas!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miks Indrasis (@miksindrasis)

«Redzēju, ka šajā dienās daudzi raksta, ka «šajā situācijā var redzēt manu īsto nostāju». To pašu gribu teikt par visiem inteliģentajiem cilvēkiem, kas pauda savu neadekvāto un nepatīkamo viedokli manā virzienā, balstoties uz neapstiprināto informāciju medijos un sociālajos tīklos un pieņemot, ka tā ir vienīgā patiesā informācija.»

Indrašis turpat nedēļu izvairījies no Latvijas mediju centieniem sazināties ar viņu.

Portāls sportacentrs.com raksta, ka pēc tam, kad parādījās informācija par Indraša līgumu ar Spartak, Latvijas Hokeja federācija paziņoja, ka neizsniegs transfēru un lieta varētu nonākt IIHF disciplinārajā komitejā. Savukārt KHL norādīja, ka līgums ticis reģistrēts Centrālajā informācijas birojā, bet pārejas dokumentus kārto Krievijas Hokeja federācija, ne pati KHL.

Savukārt bokseris Mairis Briedis joprojām nav paudis skaidru nostāju, tik sakot, ka ir «pret karu, bet nenostājas nevienā pusē».

Šīs nostājas dēļ TV3 atteicās pārraidīt pēdējās Brieža cīņas no Austrālijas.

youtube icon
Abonēt youtube