Publicitātes foto

Latvijā plaši atzītie šefpavāri Lauris Aleksejevs (36.līnija), Māris Jansons (Kest), Mārtiņš Sirmais (Ramen Riga), Andris Rūmītis (Hercogs Garden) un Kristīne Vīksna (Tower Cafe) apvienojušies jauna koncepta līdzņemšanas restorānā Chef’s BOX – restorānā tiem, kas ceļā. 

Chef’s BOX koncepts paredz, ka restorāna līmeņa ēdiens par ikdienā pieejamām cenām tiks sagatavots pēc individuāla pasūtījuma līdzņemšanai ērtos ilgtspējīgos iepakojumos.

Restorāns gaida apmeklētājus Neste degvielas uzpildes stacijā Mārupē, Upesgrīvas ielā 1, taču svinīgā atklāšana plānota šī gada 21.jūlijā plkst. 12.00.

Chef’s BOX ir par apvienošanās spēku. Šajā konceptā apvienoti labākie pavāri un viņu popularākie ēdieni un dzērieni vienuviet, lai restorāna cienīgs ēdiens būtu pieejams ikvienam. Visi, kuri jau iecienījuši Laura Aleksejeva slavenās BBQ ribiņas vai Māra Jansona Tom Yum zupu, vai Mārtiņa Sirmā Tokijas pīles ramen zupu, aicināti steigties sarūpēt šos un virkni citu gardu maltīšu brokastīm, pusdienām, uzkodām vai vakariņām pa ceļam, mājās vai netālajā birojā ļoti ērtā vietā Neste DUS, uz Ulmaņa gatves iepretim t/c Spice,”  tā stāsta Chef’s BOX idejas autors un īpašnieks Kaspars Gulbis.

youtube icon
Abonēt youtube