Foto: Pixabay

Ķepaini, astaini, ragaini un ūsaini – tieši tik dažādi ir mūsu mīluļi! Jau rudenī TV3 būs skatāms jauns informatīvi izklaidējošais raidījums Es mīlu savu mīluli, kas stāstīs par ģimenes īpašajiem draugiem – suņiem, kaķiem, kāmīšiem, trušiem, papagaiļiem, čūskām, pundurcūkām, bruņurupučiem un citiem zvēriem.

Lai apkopotu pēc iespējas atšķirīgus stāstus par to, kāda ir dzīve ar dažādajiem ģimenes mīluļiem, dalībai raidījumā aicina pieteikt savus gan šķirnes, gan bezšķirnes draugus! “Labprāt iepazīsimies arī ar murkšķiem, kamieļiem, tarantuliem un zivtiņām – ar visiem jūsu mīluļiem! Aicinām iesūtīt stāstus par neparastām draudzībām dzīvnieku starpā, par jūsu ikdienas dzīvi un kopīgo svētku svinēšanu. Gaidīsim arī aizkustinošus dzīvesstāstus, ja piedzīvots kas pavisam neticams,” mudina raidījuma veidotāji.

Desmit raidījumu ciklā tiks apceļota visa Latviju, lai iepazītos ar dažādām ģimenēm un viņu mīluļiem. Stāstos atklāsies dažādas neparastas draudzības dzīvnieku vidū, slavenību mīluļi, kā arī skatītājiem būs iespēja uzzināt daudz vērtīgu padomu, kā rūpēties par savu mīluli.

Pieteikties dalībai var šeit.

 

Saistītās tēmas: Es mīlu savu mīluliraidījumstv3

youtube icon
Abonēt youtube