Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps (Donald Trump) un viņa ģimene sabiedrības un mediju redzeslokā pēdējo gadu laikā ir nonākuši neskaitāmas reizes. Šobrīd Trampu ģimenes vārds teju katram asociējas ar kādu skandālu.

Nupat iznākusi discovery+ dokumentālā filma Nepieredzēts (angliski – Unprecedented), kas skatāma arī Latvijā, sniedz unikālu iespēju redzēt ekskluzīvus kadrus ar Trampu ģimeni 2020.gada prezidenta kampaņas pēdējās sešās nedēļās un viņa pēdējo interviju Baltajā namā.

Filma Nepieredzēts pēta neseno vēsturi no cita skatpunkta un, izmantojot jaunus, skandalozus kadrus, atklāj iepriekš nezināmas detaļas par Trampu ģimeni, tostarp bijušā ASV prezidenta pēdējo interviju medijiem, viņam tobrīd vēl esot Baltā nama saimniekam.

Dokumentālā filma trīs daļās piedāvā iepriekš neredzētus kadrus no intervijām ar bijušo ASV prezidentu Trampu un viņa ģimeni, tostarp viņa meitu Ivanku Trampu (Ivanka Trump) un znotu Džaredu Kušneru (Jared Kushner), dēliem Donaldu Trampu jaunāko (Donald Trump Jr.) un Ēriku Trampu (Eric Trump).

Filmā notiekošo komentē pieredzējuši žurnālisti, kuri Trampu ģimenes gaitām sekoja līdzi jau gadiem.

Dokumentālā filma Nepieredzēts skatāma Go3 video straumēšanas platformā discovery+.

youtube icon
Abonēt youtube