Foto: Pixabay

Fen šui ir senu ķīniešu zināšanu kopums par debess un zemes savstarpējo iedarbību, kā arī telpisko struktūru ietekmi uz cilvēku. Ievērojot Fen šui pamatprincipus, un atbilstoši tiem pareizi iekārtojot dzīvokli, iespējams uzlabot gan veselību un finansiālo stāvokli, gan arī attiecības ar līdzcilvēkiem. Šoreiz par to, kā nosargāt un stiprināt attiecības ar mīļoto, bet, ja tāda nav, satikt savu sapņu partneri.

Mēs droši vien pat neaizdomājamies, ka mūsu strīdu ar mīļoto vai sānsoļu iemesls ir, piemēram, nepareizā vietā nolikta vāze ar puķēm vai pie neīstās sienas piekārta glezna. Taču Fen šui piekritēji norāda, ka tā var būt gan, un iesaka virkni aizsardzības pasākumu, kas jāievēro, lai nodrošinātos pret mīļotā cilvēka sānsoļiem un skandāliem attiecībās.

Spēcīgākais talismans mīlestībai – peonijas

Izvairies guļamistabā likt puķes – to atrašanās minētajā telpā nozīmē daudzu sāncenšu esamību tavā dzīvē. Tāpat vajadzētu uzmanīties ar gleznu piekāršanu pie kādas no guļamistabas sienām, ja tajās attēloti ziedi vai kailas sievietes. Kailām sievietēm nebūtu jābūt ne vien gleznās, bet arī cita veida mākslas darbos un izstrādājumos – šīs lietas drīkst novietot citās dzīvokļa telpās, taču ne guļamistabā.

Vientuļajiem, kuri alkst iepazīties, būt mīlēti un, iespējams, arī apprecēties, ieteikums ir tieši pretējs – pie ieejas telpā jānovieto glezna ar peonijām, vai vēl labāk – vāze ar dzīvām puķēm. Fen šui speciālisti peonijas uzskata par ļoti spēcīgu mīlestības talismanu.

Taču precētajiem ar šo mīlas talismanu jāuzmanās – izvietojot tās guļamtelpā ar domu, ka tādā veidā tiks stiprināta pāra mīlestība, pastāv risks iedzīvoties situācijā, kad otra puse sāk meklēt aizraušanos ārpus mājas. Ideālais variants ir novietot gleznu ar peonijām vai vāzi ar šīm puķēm viesistabā.

Uzmanies ar spoguļiem!

Vēl bīstamāki par puķēm guļamistabā ir spoguļi, īpaši, ja tajos atspoguļojas pāra gulta. Ja spogulis vērsts pret gultu, paaugstinās risks, ka pāra attiecībās problēmas radīs kāds no malas – šajā gadījumā sānsoli var spert kā vīrietis, tā arī sieviete. Tādēļ Fen šui speciālisti iesaka spoguli novietot tā, lai tajā nevarētu redzēt gultu, vislabāk, pie tās sienas, pret kuru izvietots guļvietas galvgalis. Nopietnās pāra attiecībās nesaskaņas var izraisīt arī spguļgriestu esamība guļamistabā.

Ja mīļoto vēl tikai gaidi

Ja pašlaik neesi attiecībās, taču neizsakāmi vēlies satikt uzticamu, mīlošu partneri, pie ieejas dzīvoklī vai istabā, vēlams, pie sienas pretī durvīm, lai attēls uzreiz kristu acīs, novieto gleznu vai bildi, kurā atainots mīlošs pāris vai kāds no mīlestības simboliem. Lai pievilinātu mīļoto, der arī dažādu pāra simbolu izvietošana dzīvoklī – tos vari izvēlēties pēc saviem ieskatiem, balstoties uz asociācijām, kas visvairāk saistās ar mīlestību –divus gulbīšus, divas zivtiņas, vīrieša un sievietes figūriņas un tamlīdzīgi. Galvenais noteikums – tām jābūt divām!

Laimi un saskaņu attiecībās ar mīļoto nesīs guļamistabas dienvidrietumu stūrī izvietots kristāls, turklāt, ja sieviete vēlas, lai vīrietis runātu par savām jūtām, tas ir jāizgaismo. P

irms tam gan jānodrošinās, lai kristāls ir attīrīts no negatīvas enerģijas, kas var ietekmēt nelabvēlīgi, sniedzot pretēju efektu cerētajam. To var izdarīt, kristālu uz nedēļu iemērcot ūdenī ar jūras sāli.

Lai panāktu lielāku efektu un vēlāk, kad tavā dzīvē parādīsies ilgi gaidītais cilvēks, viņā neviltos, jau laicīgi sastādi sarakstu ar īpašībām, kuras vēlies viņā redzēt, turklāt neaizmirsti arī par negatīvajām, ko būtu ar mieru paciest, jo neviens no mums nav ideāls. Uzraksti to visu uz sārta papīra, saritini, apsien ar sarkanu lentīti un noliec tālākajā labajā stūrī no ārdurvīm, kas, atbilstoši Fen šui, ir laulību kakts.

Lasiet arī: Holivudas zvaigžņu konsultante dalās padomos, kā satikt savu otru cilvēku

Saistītās tēmas: attiecībasFen Šuimīlestībapāris

youtube icon
Abonēt youtube