Foto: Pixabay

Nauda ir visbiežākais pāru šķiršanās iemesls, aiz sevis atstājot tādus iemeslus kā krāpšana un raksturu nesaderība, noskaidrots kādā Lielbritānijā veiktā pētījumā.

To, ka pie vainas bijušas tieši finanses, atzinuši 58% respondentu. No tiem, kuri šo iemeslu nosaukuši kā būtiskāko, kādēļ pajukušas attiecības ar mīļoto, 32% norādījuši, ka pie vainas bijuši bieži strīdi atšķirīgās attieksmes pret naudu dēļ, partneriem tā arī nespējot vienoties, kā, kam un cik daudz būtu jātērē.

Turpretī 28% aptaujāto vainojuši partnerus, kas dzīvojuši pāri saviem līdzekļiem, nepārtraukti pārsniedzot sava budžeta pieļaujamo robežu. 20% respondentu attiecības pārtraukuši tādēļ, ka partneri nav atklājuši, cik daudz nopelna un cik iztērē, savukārt 9% izvēlējušies pamest mīļoto, jo viņam kontā trūcis naudas.

Pārējie iemesli, kas izraisījuši attiecību pajukšanu, bija krāpšana (21%), jūtu izzušana (17%) un izvēle par labu darbam, tā dēļ atsakoties no attiecībām, kā to izdarījuši 15% aptaujāto. 14% izšķīrušies, jo nav spējuši izturēt nemitīgos strīdus, bet 6% kļuva pārāk garlaicīgi vienam ar otru.

Lasiet arī: Holivudas zvaigžņu konsultante dalās padomos, kā satikt savu otru cilvēku

Saistītās tēmas: attiecībasnaudapārišķiršanās

youtube icon
Abonēt youtube