Foto izgūts no Instagram @anmary333

Pēc ilgākas pauzes solodarbībā ar jaunām oriģināldziesmām, minialbumu Laidies ar mani un tituldziesmas video pie klausītājiem atgriežas dziedātāja Anmary.

Minialbuma tituldziesmas mūzikas autori ir Anmary un Juris Ludženieks, viņš ir arī singla producents. Dziesmas vārdus sarakstījusi Anmary, tās tapšanā piedalījies ģitārists Jānis Griķis. Dziesmas videoklips tapis sadarbībā ar Mūzikas Video Kanālu, tā režisors ir Jānis Štāls, producents Igors Linga.

“Šajā laikā esmu izgājusi cauri savas personības atklāsmju procesiem, kas ļāvuši gūt iekšējo harmoniju un mieru. Dzīvojam visnotaļ interesantā laikmetā – pārmaiņu posmā, tādēļ pirmais singls ir aicinājums izlauzties no ikdienas apļa un mainīt fokusu uz to, kas mums ir dots, jo ierastajā režīmā mēdzam daudz ko nepamanīt un nenovērtēt. Sajūtu un zinu, ka daudziem ir līdzīgi. Tāpēc mans nodoms ir motivēt un iedvesmot – lai mēs vairāk ļautos mirkļiem šeit un tagad”, saka dziedātāja.

Minialbumā iekļautas četras dziesmas, Anmary ir visu dziesmu vārdu autore, kā arī palīdzējusi mūzikas un dziesmu aranžiju izveidē. Pirmās četras dziesmas ir priekšvēstnesis nākamā gada pavasarī gaidāmajam pilnapjoma albumam.

Saistītās tēmas: Anmary

youtube icon
Abonēt youtube