Foto: Dima Kavko/ Flickr

“Galvenais ukraiņu klauns piedāvājis “saukt pie atbildības visus Krievijas iedzīvotājus”. Pēdējo reizi šādas idejas attiecībā uz veselu tautu mēģinājis realizēt Ādolfs Hitlers,” savā Telegram kontā raksta krievu politiķis un bijušais Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs.

Savā ierakstā viņš retoriski vaicā, vai kādam vēl ir jautājumi par ukraiņu varas būtību.

Jāpiebilst, ka Medvedevs ļoti bieži izsaka dažādus skaļus un apsūdzošus paziņojumus. Tā, piemēram, nesen viņš uz NATO ģenerālsekretāra Jensa Stoltenberga teikto, ka “konflikts Ukrainā radījis bīstamāko situāciju Eiropā kopš Otrā pasaules kara laikiem,” atbildējis, ka “Stoltenbergam ir slikta atmiņa, jo viņš ir aizmirsis, kurš uzvarēja Otrajā pasaules karā. Situācija atkārtosies.”

Arī citi krievu politiķi regulāri izceļas ar dažādiem absurdiem paziņojumiem. Tā, piemēram, pirms kāda laika Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs paziņojis, ka Eiropas Savienība (ES) un NATO vāc koalīciju karam ar Krieviju.

24.jūlijā apritējuši pieci mēneši kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā, kā rezultātā dzīvību zaudējuši jau vairāk nekā 360 bērni, bet miljoniem cilvēku devušies bēgļu gaitās. Neskatoties uz to, ka Krievija, pēc ukraiņu aplēsēm, ir zaudējusi jau vairāk nekā 45 000 karavīru, tā turpina uzbrukt un graut Ukrainas pilsētas.

Lasiet arī: Uz Rīgu ārstēties atvests 21 Ukrainas karā smagi cietušais

youtube icon
Abonēt youtube