Foto: Kaspars Dobrovolskis

“Lauku sētā darba daudz!” – slavenais sauklis, ko nezina vien retais. Šogad šovs Lauku sēta notiks Latgalē.  

Šajā sezonā, pretstatā pērn redzētajam, “Lauku sēta” atgriezīsies pie saknēm – slauksim govis un tīrīsim cūku aizgaldus, ravēsim dobes, kaplēsim vagas un rīkosim siena talku, būs arī randiņi dīķmalā. 12 brašuļi uzsāks cīņu par galveno balvu – līdz pat 10 tūkstošiem eiro no “Banknote”. Arī šogad emocijas ņems virsroku – būs kašķi un intrigas, aprunāšana un citu nodošana, informē TV3.

“”Lauku sēta” ienesīs Latgales šarmu un parādīs reālu lauku dzīvi, kas daudziem pat nav iedomājama. Tā sākas sešos no rīta ar gotiņu slaukšanu un beidzas vēlos vakaros ar ravēšanu, dārza laistīšanu un arī kūts tīrīšanu. Šī sezona būs īsts emocionāls izaicinājums. Kāds uz “Lauku sētu” atbraucis nevis strādāt, bet līgaviņu meklēt, bet kas par to būs sakāms dāmām? Dalībnieku vidū būs arī lieli mutes brūķētāji, kuri grib uzkundzēties pārējiem, bet pārējie ar to nav mierā. Taču būs arī sirsnīgi notikumi, kad dalībnieki vēlēsies apsveikt savu komandas biedru dzimšanas dienā un kopā ar novadā pazīstamu kūku cepēju radīs lauku torti,” sola šova veidotāji.

Pirmā epizode kanālā TV6 būs skatāma 26.augustā plkst. 21.00, bet nepacietīgākie fani varēs notikumiem sekot līdzi ātrāk nākamās paaudzes televīzijā Go3 jau no 12.augusta.

Saistītās tēmas: Jānis RāznaLauku sēta

youtube icon
Abonēt youtube