Publicitātes foto

Publiskots tīzeris pirmajam Viaplay oriģinālseriālam Baltijā “Kurš nogalināja Otto Milleru”?, kas Latvijas skatītājiem būs pieejams no 9.septembra.

Seriālā 65.dzimšanas dienā savā muižā tiek atrasts noslepkavots slavens uzņēmējs un cīkstonis – bijusī restlinga zvaigzne. Detektīvi pēc kārtas nopratina astoņus ģimenes locekļus, un pamazām atklājas tumšas patiesības par veiksmīgu un varenu vīrieti. Ikvienam ir stāsts par Otto Milleru – un katram ir savs motīvs.

Seriāla autors ir Igaunijā zināmais romānists Birks Rohelends (Birk Rohelend), kurš ir arī viena no Igaunijas lielākajiem televīzijas seriāla “The Pillowclub”, kuram pašlaik ir 14.sezona, veidotājiem. Režisors ir Renē Vilbre (René Vilbre), kura jaunākajos titros ir iekļauta grāvēja “Class Reunion” triloģija, kas ir viena no ienesīgākajām filmām Igaunijas kino vēsturē, kā arī Baltijā zināmā komēdija “Estonian Funreal”.

“Kriminālseriālam ir aizraujoša stāsta struktūra. Notiek slepkavības izmeklēšana un visiem astoņiem aizdomās turamajiem, kuriem katram ir savs spēcīgs slepkavības motīvs, ir jāsniedz personiskais redzējums par notikušo. Mēs novērojam astoņus dažādus stāstus, astoņus skatienus uz uzņēmēju Otto Milleru, kā arī astoņus dažādus viņa ģimenes locekļu portretus. Sajūsmu papildina fakts, ka stāsta vidū kļūst skaidrs – arī abiem detektīviem, kuri izmeklē slepkavību, ir savi noslēpumi,” stāsta Renē Vilbre.

Galveno lomu kā labi zināmu uzņēmēju un kādreizējo cīņas sporta zvaigzni Otto Milleru atveido igauņu populārais aktieris Jāns Rekors (Jaan Rekkor), pēc kura teiktā, stāsts atstāj daudz vietas iztēlei un spekulācijām. “Šis nav lineārs stāsts – tas ir likumsakarību vadīts un sarežģīts slepkavības noslēpums, kas balstās unikālās detaļās un psiholoģiskos aspektos,” stāsta Jāns Rekors.

Līdzās Jānam Rekoram (Jaan Rekkor), Tambetam Tuiskam (Tambet Tuisk) un Dorisai Tslārei (Doris Tislar) galvenās lomas atveido vēl daudzi citi pazīstami igauņu aktieri, tostarp Mārts Avandi (Märt Avandi), Evelīna Vīgemasta (Evelin Võigemast), Tīna Tauraite (Tiina Tauraite), Hilje Murela (Hilje Murel) un Maita Malmstena (Mait Malmsten).

Krimināldrāmu “Kurš nogalināja Otto Milleru?” producē Cuba Films, tās autors ir Birks Rohelends un režisors Renē Vilbre. Nordic Entertainment Group izpildproducente ir Izabella Hultēna (Isabelle Hulten).

Seriālam būs astoņas aptuveni 40 minūšu garas sērijas.

Saistītās tēmas: Viaplay

youtube icon
Abonēt youtube