Foto: Vadim Zaliva/Flickr

Pazīstamais ukraiņu ekstrasenss un tarologs Makss Gordejevs atklājis, ko kārtīs saskatījis, zīlējot par karu Ukrainā.

Attiecībā uz Luhanskas apgabalu, pēc ekstrasensa teiktā, Taro kārtis šobrīd rāda negatīvu nākotnes prognozi, ziņo Unian.

Tarologs prognozē, ka septembra beigās un oktobra sākumā Ukraina piegādās humanitāro palīdzību uz Donbasu, kas palīdzēs izdzīvot tur palikušajiem iedzīvotājiem. Savukārt Doņeckas apgabalā situācija ir nedaudz citāda – tur iespējama pat atsevišķu teritoriju atbrīvošana no okupantu karaspēka.

Ekstrasenss norāda, ka situācija Doņeckā ir labāka nekā Luhanskas apgabalā. “Ir negatīvi momenti, taču arī pozitīvo ir ļoti daudz. 60%, bet varbūt pat 70% piederēs Ukrainai. Turklāt pēc četriem mēnešiem šajā apgabalā iespējama uzvara, tāpēc gaidīsim un turēsim īkšķus,” sacījis Gordejevs.

Iepriekš Gordejevs prognozējis, ka iespējams raķešu uzbrukums Ukrainas rietumos. Viņš brīdinājis, ka briesmas draud Ļvivai un Ļvivas apgabalam, kamēr kaimiņu reģionos situācija būs salīdzinoši mierīgi un droša.

Savukārt taroloģe Anna Jefremova prognozējusi, ka 2023,gadā karš Ukrainā turpināsies, lai gan ir gaidāma iepauzēšana. Pauzi paņems krievi, kuri saskarsies ar ieroču vai dzīvā spēka trūkumu.

“Pirmā gada puse diez vai apturēs karu kopumā. Septiņi līdz deviņi mēneši ir laika posms, kurā Ukraina var gūt reālu iespēju uzvarēt. Šādas cerības šobrīd ir arī [Ukrainas prezidentam Volodimiram] Zelenskim,” norādījusi ekstrasense.

Lasiet arī: VIDEO | Tērpies apģērbā ar sarkanu svastiku, vīrietis sarīko traģisku apšaudi Krievijas skolā

Kā zināms, kopš 24.februāra, kad agri no rīta Ukrainā iebruka Krievijas karaspēks, dzīvību zaudējuši aptuveni 57 750 krievu karavīru, 9 000 Ukrainas karavīru un 396 bērni. Kara dēļ dati nav pārbaudāmi. Bēgļu gaitās devušies vairāki miljoni cilvēku, no tiem Latvijā reģistrēti aptuveni 37 629. Kopš septembra sākuma Ukrainas armijai izdevies atkarot vairāk nekā 5 000 kvadrātkilometru okupētās teritorijas, kas ir vairāk nekā Krievija iekarojusi kopš aprīļa.

youtube icon
Abonēt youtube