Glorija Grevcova. Foto izgūts no Facebook @Glorija Grevcova

Saeimā ievēlētā bēdīgi slavenā Glorija Grevcova no partijas Stabilitātei Centrālajai vēlēšanu komisijai melojusi par savu darbavietu. Grevcova norādījusi, ka ir padomniece kokapstrādes uzņēmumā SIA DOLO, lai gan patiesībā tur strādājusi pavisam īsu brīdi, turklāt kā palīgstrādniece.

“Taisnība ir tāda, ka viņa strādāja no 2013.gada maija līdz 2014.gada augustam. Man bija liels šoks, ka cilvēks, kurš ir strādājis par palīgstrādnieku, norāda – padomnieks. [Jums vispār ir šāds amats uzņēmumā? – red.] Nē, nē, mēs esam mežizstrādes un saimnieciskās darbības uzņēmums, nav tāda ne štata, nekā cita,” raidījumam TV3 Ziņas norāda SIA Dolo pārstāve Kristīna Lapsa.

Uzņēmums gan Grevcovai, gan partijai aicināja šo informāciju izņemt, taču tas nenotika. Melots tādēļ, ka citas oficiālas darbavietas viņai nav bijis. Ņemot vērā soctīklu aktīvistes slavu, visnepatīkamākais ir, ka uzņēmumu tagad sasaista ar prokremliski noskaņotu cilvēku, vēsta raidījums.

Centrālajā vēlēšanu komisijā TV3 Ziņām skaidroja, ka viņi pārbauda tikai to, vai deputāta kandidātam nav sodāmība vai kādi citi apstākļi, kas liegtu kandidēt vēlēšanās. To, cik patiesa informācija ir, piemēram, par norādīto darbavietu, neviens nepārbauda.

Ar pašu Grevcovu TV3 Ziņām sazināties neizdevās, savukārt līdz šim atsaucīgais partijas Stabilitātei vadītājs Aleksejs Rosļikovs no komentāriem kameras priekšā atteicās, apgalvojot, ka neko par kolēģes izdarībām nezinot.

Jau ziņots, ka partijai Stabilitātei! Saeimas vēlēšanās iegūstot 6,80% balsu un 11 vietas, parlamentā iekļuvusi arī Grevcova, kura pēdējā laikā daudzviet minēta saistībā ar iespējamu intīmo pakalpojumu sniegšanu.

Centrālās vēlēšanu komisijas pieejamā informācija liecina, ka Grevcova dzimusi 1988.gadā, dzīvo Ropažu novadā, un viņai ir augstākā izglītība – Latvijas Sporta akadēmijā iegūta pedagoga specialitāte.

Tikmēr plašāka sabiedrība Grevcovu pazīst kā videoblogeri un tiktokeri, kā arī internetā daudz tiek runāts par viņu kā intīmo pakalpojumu sniedzēju.

Izgūts no Telegram @glorija_grevcova

Vietnē Telegram kāds pat izveidojis Grevcovai veltītu kanālu Glorija Grevcova/Глория Гревцова, kurā atrodamas dažādas bildes un video ar jauno politiķi, kā arī nicinoša satura ieraksti, kas rakstīti it kā politiķes vārdā. Daudzas no ievietotajām bildēm ir intīma rakstura, kas it kā iegūtas no intīmo pakalpojumu forumiem.

Lasiet arī: VIDEO | Haoss krievu armijā: pārsēju vietā paketes, pūžņojošas brūces un nemieri

Jāpiebilst, ka Grevcova izcēlusies arī ar izteikumiem attiecībā uz Latvijas sniegto atbalstu Ukrainai, sūrojoties, ka tā dēļ viņai pieauguši rēķini.  Tāpat viņa sociālajos tīklos izplatījusi fotogrāfijas, kurās redzama ģērbusies drēbēs ar Krieviju slavinošiem logotipiem, kā arī “zīmējusies” , ka pieminēta Kremļa propagandista Vladimira Solovjova raidījumā.

youtube icon
Abonēt youtube