Foto: Pixabay

“Esošā vara pirmā ir izdarījusi sitienu un tagad ir mūsu kārta dot prettriecienu,” vietnē Telegram norāda partijas “Stabilitātei!” pārstāve, Saeimā ievēlētā Glorija Grevcova, piebilstot, ka politiskais spēks šobrīd gatavo iesniegumu policijai un tiesai  par viņas apmelošanu.

Tāpat Grevcova vietnē Telegram ievietojusi partijas “Stabilitātei!” līdera Alekseja Rosļikova ziņu, ka viņš aicina mediju pārstāvjus pie Valsts policijas galvenās ēkas, kur tiks sniegts oficiāls paziņojums par to, kas notiek pēdējās nedēļās pēc 14.Saeimas vēlēšanām.

“Pēdējo dienu laikā mums nācās iziet cauri ugunim un ūdenim. Apvainojumi, pazemojumi, meli – taču mēs ar to tikām galā, un šajā sakarā es vēlos sniegt savu oficiālo paziņojumu – jā, patiešām aizpildot dokumentus CVK [Centrālajā vēlēšanu komisijā] tika pieļauta neliela pārrakstīšanās kļūda, kura pirmdien tiks izlabota. Runājot par darbu – arī tur viss ir korekti, lai ko arī kāds neteiktu. Taču ziniet, man radās tāds jautājums – kāpēc CVK savās pārbaudēs šo kļūdu pamanīja nevis pirms vēlēšanām, bet pēc tam, kad mani ievēlēja. Esošā vara pirmā ir izdarījusi sitienu un tagad ir mūsu kārta dot prettriecienu. Mēs šobrīd gatavojam iesniegumu policijai un tiesai, par manis apmelošanu, kā arī rīt mūsu komanda sazināsies ar CVK lai ieviestu vajadzīgos informatīvos labojumus, un šie notikumi nekādīgi neiespaidos manu turpmāko darbu, jo mani izvēlējās nevis mediji, nevis esošais režīms, nevis tie, kas mani apmeloja, bet gan cilvēki. Es esmu tautas deputāts. Es un mana komanda to pierādīs nevis ar vārdiem, bet gan ar darbiem, ka mēs esam spēcīgi un nepadosimies esošā režīma represijām, lai pat necer. Tās nesalauzīs nedz mani, nedz manu komandu, nedz Jūs –, mani atbalstītāji, tāpēc ka es Jums ticu,” vietnē Telegram 9.oktobrī ierakstījusi jaunievēlētā deputāte.

“Es jūtu Jūsu enerģiju un zinu, ka Jūs esat ar mani. Mana komanda, mana ģimene, mani draugi ir ar mani un Jūs – cilvēki, kuri mani izvēlējās. Bet režīms, lai gatavojās. Mēs cīnīsimies par jums, par sevi. Neceriet, ka šie notikumi būs izsituši mani no sliedēm. Es attaisnošu Jūsu liktās cerības uz mani!” ieraksta noslēgumā uzsvērusi Grevcova.

Saeimā ievēlētā bēdīgi slavenā Glorija Grevcova no partijas Stabilitātei Centrālajai vēlēšanu komisijai melojusi par savu darbavietu. Grevcova norādījusi, ka ir padomniece kokapstrādes uzņēmumā SIA DOLO, lai gan patiesībā tur strādājusi pavisam īsu brīdi, turklāt kā palīgstrādniece.

“Taisnība ir tāda, ka viņa strādāja no 2013.gada maija līdz 2014.gada augustam. Man bija liels šoks, ka cilvēks, kurš ir strādājis par palīgstrādnieku, norāda – padomnieks. [Jums vispār ir šāds amats uzņēmumā? – red.] Nē, nē, mēs esam mežizstrādes un saimnieciskās darbības uzņēmums, nav tāda ne štata, nekā cita,” raidījumam TV3 Ziņas norāda SIA Dolo pārstāve Kristīna Lapsa.

Uzņēmums gan Grevcovai, gan partijai aicināja šo informāciju izņemt, taču tas nenotika. Melots tādēļ, ka citas oficiālas darbavietas viņai nav bijis. Ņemot vērā soctīklu aktīvistes slavu, visnepatīkamākais ir, ka uzņēmumu tagad sasaista ar prokremliski noskaņotu cilvēku, vēsta raidījums.

Centrālajā vēlēšanu komisijā TV3 Ziņām skaidroja, ka viņi pārbauda tikai to, vai deputāta kandidātam nav sodāmība vai kādi citi apstākļi, kas liegtu kandidēt vēlēšanās. To, cik patiesa informācija ir, piemēram, par norādīto darbavietu, neviens nepārbauda.

Ar pašu Grevcovu TV3 Ziņām sazināties neizdevās, savukārt līdz šim atsaucīgais partijas Stabilitātei vadītājs Aleksejs Rosļikovs no komentāriem kameras priekšā atteicās, apgalvojot, ka neko par kolēģes izdarībām nezinot.

Jau ziņots, ka partijai Stabilitātei! Saeimas vēlēšanās iegūstot 6,80% balsu un 11 vietas, parlamentā iekļuvusi arī Grevcova, kura pēdējā laikā daudzviet minēta saistībā ar iespējamu intīmo pakalpojumu sniegšanu.

Centrālās vēlēšanu komisijas pieejamā informācija liecina, ka Grevcova dzimusi 1988.gadā, dzīvo Ropažu novadā, un viņai ir augstākā izglītība – Latvijas Sporta akadēmijā iegūta pedagoga specialitāte.

Tikmēr plašāka sabiedrība Grevcovu pazīst kā videoblogeri un tiktokeri, kā arī internetā daudz tiek runāts par viņu kā intīmo pakalpojumu sniedzēju.

Vietnē Telegram kāds pat izveidojis Grevcovai veltītu kanālu Glorija Grevcova/Глория Гревцова, kurā atrodamas dažādas bildes un video ar jauno politiķi, kā arī nicinoša satura ieraksti, kas rakstīti it kā politiķes vārdā. Daudzas no ievietotajām bildēm ir intīma rakstura, kas it kā iegūtas no intīmo pakalpojumu forumiem.

Lasiet arī: VIDEO | Haoss krievu armijā: pārsēju vietā paketes, pūžņojošas brūces un nemieri

Jāpiebilst, ka Grevcova izcēlusies arī ar izteikumiem attiecībā uz Latvijas sniegto atbalstu Ukrainai, sūrojoties, ka tā dēļ viņai pieauguši rēķini.  Tāpat viņa sociālajos tīklos izplatījusi fotogrāfijas, kurās redzama ģērbusies drēbēs ar Krieviju slavinošiem logotipiem, kā arī “zīmējusies” , ka pieminēta Kremļa propagandista Vladimira Solovjova raidījumā.

youtube icon
Abonēt youtube