Foto: Unsplash

Krievijai priekšā vissmagākais un sarežģītākais laiks un notikumi, kas kardināli mainīs tās iedzīvotāju dzīvi vēl šajā 2022.gadā, prognozē Krievijā populārā astroloģe Vasilisa Volodina.

Otrdien, 25.oktobrī, sākas aptumsumu koridors – viens no negatīvākajiem pēdējā laikā. Šajā dienā Skorpiona zvaigznājā notiks Saules aptumsums un sāksies ļoti smags laiks  Krievijai un pasaulei kopumā, astroloģe norāda portālam Ftimes.

Ja izturēsim šo smago periodu, mūs gaidīs mierīga un priekpilna dzīve. Šis laiks ir kā tumšākās stundas pirms saullēkta, teic Volodina.

Eksperte iesaka būt īpaši uzmanīgiem un piesardzīgiem laika posmā no 25.oktobra līdz 8.novembrim, kad gaidāms Mēness aptumsums. Šis laika posms nepavisam nav atbilstošs svarīgu lietu kārtošanai un būtisku lēmumu pieņemšanai. Pēc viņas sacītā, ir svarīgi saglabāt mieru un iekšējo spēku.

Aptumsuma laiks vienmēr ir grūts periods, bet aptumsumu koridors no 25.oktobra līdz 8.novembrim būs īpaši sarežģīts.

Jāpiebilst, ka arī cits Krievijā ļoti populārs astrologs – Pāvels Globa – ir brīdinājis, ka krievus gaida ļoti smags laiks. Pēc viņa teiktā, nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus, jo tiem var būt tālejošas sekas. Tostarp šajā laikā nedrīkst laulāties, mainīt darbu vai sākt kaut ko jaunu.

Lasiet arī: Nākamnedēļ Latvijā varēs novērot daļēju Saules aptumsumu

youtube icon
Abonēt youtube