Foto: Pixabay

Slavenā bulgāru gaišreģe Vanga brīdinājusi, ka 2022.gadā pasauli gaida divas ārkārtīgi smagas dienas, kad ģeopolitiskā situācija sašūposies un kardināli mainīsies. Šīs dienas ir sešu divnieku datumi, proti, 2022.gada 22.februāris un 22.decembris, vēsta Ftimes.

Kā pirmo no datumiem, kad gaidāmi katastrofāli notikumi, Vanga minējusi 22.februāri. Lai arī ne gluži precīzi, tomēr nevar noliegt, ka šā gada 24.februāris, kad Krievija iebruka Ukrainā, pasauli “apgrieza kājām gaisā”, šokēja un kļuva par katastrofu daudzu cilvēku dzīvē.

Pēc Vangas teiktā, 2022.gads būs vissmagākais 21.gadsimtā, jo īpaši mēneši februāris un decembris. Tas būs jo īpaši saspringtas politiskās situācijas un nozīmīgu pārmaiņu laiks, kad sagrūs vecās savienības un radīsies jaunas.

Vanga brīdinājusi, ka 22.decembrī jāgatavojas kaut kam negaidītam, kas kardināli mainīs cilvēku vērtības un dzīvi. Vanga šajā dienā pareģojusi katastrofu, kas ietekmēs visu pasauli. Pēc viņas teiktā, 21.-22.decembrī uz Saules notiks milzīgi sprādzieni. “Saulītē sasildīsimies, un tā nokritīs kā melna ēna,” izteikusies gaišreģe.

Kā liecina Vangas pareģojums, Krievija šajā gadā apvienosies ar divām valstīm, ar kurām to “atdala ūdens”. Krievijas ekonomiskais stāvoklis būs nestabils citu valstu konfrontācijas dēļ,  vēsta Wday.

Vanga minējusi vairākas katastrofas un konfliktus, kas radīsies 2022.gadā. Dažus no tiem izraisīs reliģiski jautājumi un neatrisinātas lietas dažādās sabiedrības aprindās. Tam var sekot tautu sašutums un bruņoti konflikti.

Tāpat, atbilstoši Vangas vēstījumam, pasauli pārņems jauna slimība, kas ļoti strauji izplatīsies. Vanga to nodēvējusi par “veco slimību no Āfrikas”. Kā zināms, daudzviet pasaulē jau šobrīd pieaug satraukums pērtiķu baku dēļ.

Jāpiebilst, ka Vangas pareģojumi attiecas arī uz pasaules galu – pēc viņas teiktā, 5079.gadā planētu pārņems vispasaules plūdi. Atbilstoši paredzējumam, Zeme sadursies ar milzīgu asteroīdu, bet mazās kosmiskās daļiņas pārklās planētu ar “necaurejamu sienu”, kā rezultātā, bez Saules gaismas, viss dzīvais izmirs. Līdz tam pasaule cīnīsies ar pārapdzīvotību (ap 2060.gadu uz planētas dzīvos vairāk nekā desmit miljardi cilvēku) un badu.

2070.gadā planētu skars globālas izmaiņas – ugunsgrēki un sausums, kas izraisīs dzeramā ūdens trūkumu. Vēl pēc desmit gadiem daudzas piekrastes pasaulē paies zem ūdens, Zeme mainīsies – vietās, ko klāja sniegs un mūžīgais sasalums, augs augļi, bet karstā klimata valstīs parādīsies sniegi un ledus.

Vanga pareģojusi, ka pasauli gaida pārsteidzoši atklājumi kosmosā, kā rezultātā veidosies sadarbība ar ārpuszemes civilizācijām.

Daudzus no saviem pareģojumiem Vanga izteikusi pirms nāves, aicinot nākamās paaudzes atcerēties par cilvēcīgumu un nezaudēt cerību uz labāko, kad pasaule saskarsies ar šausmīgām slimībām un katastrofām.

Lasiet arī: Nostradama pareģojums: Trešo pasaules karu sāks austrumu cars

Vanga mirusi 1996.gada 11.augustā, taču vairums viņas pareģojumu joprojām turpina piepildīties. Viņa paredzējusi zemūdenes “Kurska” bojāeju Krievijā, Indijas  premjerministres Indiras Gandijas nogalināšanu un princeses Diānas nāvi.

Saistītās tēmas: 22.decembriskatastrofakrievijapareģojumiVanga

youtube icon
Abonēt youtube