Foto: Pexels

Neonacistu kaujas vienība “Rusič”, kas karo Ukrainā Krievijas karaspēka sastāvā, aicina nogalināt ukraiņu bērnus, bet sagūstītās meitenes atdot krievu karavīriem, atsaucoties uz informāciju kādā Telegram kanālā, vēsta Unian.

Krievijas neonacisti paziņojuši, ka viņi “vispār uzskata”, ka visa “Ukrainas nebaltā populācija” – meitenes no desmit gadu vecuma un zēni no piecu gadu vecuma – “ir fiziski jāiznīcina”.

Pārējos zēnus krievi piedāvā “audzināt par janičāriem” Krievijas armijas rindās, bet meitenes “ar Krievijas Federācijas nepilsoņu pasēm pēc izieta normālu sievu kursa” jāizdod par sievām okupantu karavīriem “pa divām trijām uz katru”.

“Lūk arī risinājums demogrāfijai,” paziņojuši neonacisti.

Neonacistu kaujas vienība “Rusič” iepriekš publicējusi instrukcijas, kā nogalināt karagūstekņus un slēpt kara noziegumu pēdas. Pēc šiem ierakstiem minētais Telegram kanāls tika bloķēts Apple lietotājiem.

Lasiet arī: Atklātībā nonākušas pazemojošas iesaukas, kādās bērnībā un tagad tiek dēvēts Putins

Slepkavot ukraiņu bērnus aicinājis arī “Russia Today” direktors Antons Krasovskis, kurš savulaik sevi pozicionējis kā opozicionāru un “labo krievu”.

Kā zināms, kopš 24.februāra, kad agri no rīta Ukrainā iebruka Krievijas karaspēks, dzīvību zaudējuši aptuveni 69 700 krievu karavīri, ap 10 000 Ukrainas karavīru un 430 bērni.

Saistītās tēmas: bērnigūstekņiKaršneonacistiRusičUkraina

youtube icon
Abonēt youtube