Olga Kambala. Foto izgūts no Instagram @olgakambala

Televīzijas šovu zvaigznes Olgas Kambalas izteikumi, Dobeli nodēvējot par čuhņu, pamatīgi sašūpojuši soctīklus, savukārt asprātīgi uz to noreaģējis uzņēmums “Dobeles dzirnavnieks”.

“Mēs ar Kasparu piedalījāmies skaistuma izstādē “Baltic Beauty”, tirgojām savus produktus, abi divi stāvējām pie letes, un reāli cilvēki brauca no kaut kādām čuhņām, no Dobelēm,” tā izteikusies Kambala.

Uzņēmums “Dobeles dzirnavnieks” uz to noreaģējis asprātīgi, sakot Olgai paldies par Dobeles popularizēšanu, norādot, ka “pie mums čuhņā viss notiek!” un sūtot sveicienus no lielākā pārtikas ražotāja “Čuhņa”.

“Olga acīmredzot tirgo hotdogus Taimskvērā, pašā labākajā vietā zem lielajām reklāmām. Skaidrs, ka ar ‘Tenax” un “Dobeles dzirnavnieku”, kas nodarbina simtiem cilvēku, viņas rūpala vērienu nesalīdzināt,” reaģējot uz Olgas Kambalas izteikumiem, ierakstījis kāds “Twitter” lietotājs. Vēl kāds papildinājis, ka “manuprāt, čuhņa ir viss ārpus Rīgas centra (citreiz pat ārpus atsevišķām centra apkaimēm). Bet tas nav slikti.” Vēl kāds par Olgu vaicājis “kā cilvēks, kas nācis no čuhņas, kas ir šī sieviete???”

Tāpat soctīklu lietotāji jokojuši, ka, cerams, “čuhņas”  vārdu dzirdēs arī “Latvijas Televīzijas” raidījuma “Panorāma” laikā, ar skatītājiem sasveicinoties tās vadītājiem Jānim Gestei un Ilzei Dobelei.

Lasiet arī: Vāc parakstus par aizliegumu smēķēt dzīvoklī, ja pret to iebilst kaimiņi

Saistītās tēmas: čuhņaDobeleDobeles dzirnavnieksOlga Kambala

youtube icon
Abonēt youtube