Olga un Kaspars Kambalas. Foto izgūts no Instagram @olgakambala

Mēs vērsīsimies tiesā, bet par draudošajiem komentāriem un zvanītājiem ir iesniegumi policijā, tā īpaši sasauktā preses konferencē pastāstījuši Olga un Kaspars Kambalas.

Kā zināms, ažiotāžu un vētrainu cilvēku reakciju soctīklos izraisījis Olgas teiktais raidījumam “Zili rozā”: “Mēs ar Kasparu piedalījāmies skaistuma izstādē “Baltic Beauty”, tirgojām savus produktus, abi divi stāvējām pie letes, un cilvēki brauca no kaut kādām čuhņām, no Dobelēm.”

“Es nesen piedalījos raidījumā “Zili rozā” un minēju vārdu “province” žargonā,” preses konferencē sacījusi Olga, uzsverot, ka, lietojot šo vārdu, neapzīmēja ar to tieši Dobeli, taču “video tika nežēlīgi izgriezts un palaists soctīklos. Šis video radīja ne tikai humoru, bet arī mobingu valsts apmēros.”

Olga sasauktās preses konferences laikā pat apraudājusies: “Tas ir briesmīgi, ka tevi izsmej, atstumj, es varētu teikt, ne par ko, manu žargonu. Es domāju, ka jebkurš no mums lieto žargonvārdus.” Viņa uzsvērusi, ka video fragments ticis izgriezts, taču neviens neizgrieza to daļu, kur Olga atvainojusies visiem dobelniekiem: “Man met sejā “Atvainojies vēlreiz! Atvainojies vēlreiz! Cik var atvainoties?! Man vairs nav komentāru. Mēs vērsīsimies tiesā, mums ir ļoti labs jurists, kurš saka, ka tāds, tāds, tāds pants tiek pārkāpts, un par draudošajiem komentāriem, zvanītājiem, kuri tiešām apdraudēja manu dzīvību, ir iesniegumi policijā.”

Kambalu pāris nav apmierināts arī ar uzņēmumiem, kas izmantojot Olgu un viņas izteicienu par čuhņu, sev uztaisījuši reklāmu. Kā zināms, uz soctīklos izplatīto izgriezto video ātri noreaģējis uzņēmums “Dobeles dzirnavnieks”, sakot Olgai paldies par Dobeles popularizēšanu, norādot, ka “pie mums čuhņā viss notiek!” un sūtot sveicienus no lielākā pārtikas ražotāja “Čuhņa”. Tam sekojuši arī citi uzņēmumi, popularizējot savu produkciju. Tāpat cilvēki internetā veidojuši memes un aktīvi jokojuši, piemēram, par to, ka “Olgu no čuhņas var izvest, bet čuhņu no Olgas nē.”

Lasiet arī: ASV pieļauj, ka Polijā nokritusī raķete, iespējams, nenāk no Krievijas

“Es daudziem piesolīju pa purnu, jo viņi konkrēti apvainoja manu sievu. Čuhņa – tas nav nekas slikts, čuhņā var būt skaisti, čuhņā var būt forši cilvēki, čuhņā ir kultūra. Tas vienkārši ir “fakingais” vārds!” iepriekš izteicies nežēlastībā kritušās Olgas Kambalas vīrs Kaspars Kambala.

“Man jau nervi netur, un paldies visiem adekvātajiem cilvēkiem, kuri tiešām saprot, ka kārtējais murgs – divi vārdiņi  – izrauts no konteksta. Lielākā daļa pat neskatījās to interviju,” iepriekš teikusi Olga Kambala.

“Es arī esmu cilvēks, man arī sāp! (..) [daudz lamuvārdu] Čuhņa ir vienkārši lauki!” tā Olga Kambala. “Esiet bišķi maigāki pret mani, jo es jums esmu viena šāda!”

youtube icon
Abonēt youtube