Foto izgūts no Facebook @Egils Helmanis

Ogres mēru Egilu Helmani sadusmojusi kāda ierēdne, kas, viņaprāt, kā tāds Grinčs vēlas sagandēt Ziemassvētku prieku ogrēniešiem.

“Maldās visi tie, kas uzskata, ka Grinčs ir tikai mūsdienu pasaku tēls! Tā nav, un pat šķiet, ka grinču ir daudz! Nu labi, vismaz par vienu Grinču esmu pilnīgi drošs, jo viņš pieķerts nedarbos Ogres novadā. Paradoksālā kārtā Ogres Grinčs maskējas zem Žanetes Avotiņas vārda un ir ieperinājies Ogres pašvaldībā kā iepirkumu speciālists.

Šim Grinčam ļoti labpatīk nozagt labsajūtu saviem kolēģiem, draudzīgu darba atmosfēru un arī dažādus svētkus. Šoreiz pieķerts mēģinājumā nozagt Ziemassvētkus. Labi, ka laikus pamanījām!

Avotiņas kundze ir izveidojusi “pasakaini burvīgu” iepirkumu, tā tehnisko specifikāciju, nosacījumus! Sagādājusi iespēju novada Ziemassvētku egles iepirkt tikai un vienīgi no “ļoti kvalitatīva” piegādātāja – SIA “Rožlejas 44”. Vienu tādu piegādāto eglīti varat aplūkot attēlā,” vietnē “Facebook” raksta Ogres mērs.

“Avotiņas kundzi, par šādiem un līdzīgiem izgājieniem, no darba pašvaldībā atbrīvot liedz likums, un nosaukt iemeslu kādēļ, liedz, savukārt, cits likums.  Savā vēlmē, nozagt prieku par sakārtoto un aizvien pievilcīgāko Ogres novadu, Avotiņas kundze nav viena. Arī viņas vīrs Kārlis, kandidāts no politiski bankrotējušās bļāvēju kopas JKP, joprojām, nesaprotot vēlētāju norādes, mēdz soctīklos izpausties par to, kas un kā Ogres novadā būtu darāms. Jo viņš, tāpat kā Avotiņas kundze visu zina vislabāk, tikai … izdarīt nekādi nesanāk. Tā, ka nemaz!

Bet labā ziņa ir, ka par spīti bļāvējiem, draņķīgiem iepirkumu speciālistiem un negodprātīgiem uzņēmējiem, problēma tiks atrisināta, kārtība un Ziemassvētki Ogres novadā būs!” teikts Helmaņa paziņojumā, kur viņš uzsver, ka tas ir viņa personīgais viedoklis.

Saistītās tēmas: Egils HelmanisogreZiemassvētki

youtube icon
Abonēt youtube