Foto: Pexels

Vai arī tu pazīsti kādu maitu un neģēli, kura  vienīgais mērķis dzīvē un bauda ir ieriebt kādam citam un kurš barojas no tā, ka sabojā dienu apkārtējiem? Zinot, kas šis nelietis ir pēc horoskopa, vieglāk izpratīsi, kāpēc viņš tā rīkojas un kādi ir viņa attaisnojumi, ja tādi vispār ir.

Auns –  Impulsīvais maita. Uzreiz pēc pastrādātā vai nu lūdz piedošanu, turklāt, kaisot sev uz galvas pelnus un veicot citus teatrālus trikus, lai rīt atkal ķertos pie vecajiem paradumiem, vai arī nelūdz piedošanu, jo lepnums neatļauj.

Atruna: Man kaut kas uznāca.

Vērsis – Maita – aprēķinātājs. Vari viņam pat nevaicāt “Vai tu aptver, ko dari?”, jo, protams, ka viņš to aptver. Jau iepriekš aprēķinājis, kurā vietā sist, lai ir sāpīgāk.

Atruna: Tu esi to pelnījis.

Dvīņi – Vieglprātīgais maita. Pats nemaz nesaprot, ka rīkojas kā nelietis. Par pastrādāto draņķību aizmirst pēc piecām minūtēm.

Atruna: Vai, tu apvainojies?! Kāpēc?

Vēzis  – Vai, cik nevainīgs! – maita. Padarīs tevi par nelieti, bet sevi par nevainīgu upuri. Un tā būs vienmēr, pat ja pats būs pastrādājis desmitreiz vairāk draņķību, nekā tu. Turklāt viņš parūpēsies, lai visa pasaule uzzina, kā tu ar viņu, nabadziņu, izrīkojies.

Atruna: Tu mani izaicināji!

Lauva – Patmīlīgais maita. Viņš ir varens, bet pārējie – pabiras zem kājām. No šāda uzskata arī izriet visas draņķības, ko viņš sastrādā.

Atruna: Man tā sagribējās!

Jaunava – Ļaunatminīgais maita. Kaut kad un kaut kur tu esi viņam aizšķērsojis ceļu vai neveiksmīgi izteicis piezīmi, kas viņu aizvainojusi, un tagad par to saņem. Visus šos gadus vienkārši tika gaidīts atbilstošs brīdis, lai ieriebtu tev.

Atrunas: Es? Kā tu vispār ko tādu spēji iedomāties?!

Svari –  Gļēvais necilvēks. Kopumā 1.vieta maitu un neģēļu reitingā. Viltīga, amorāla būtne. Melot, aprunāt, nodot – tāds ir šīs zodiaka zīmes pārstāvju dzīvesveids. Un tas viss gļēvulības dēļ.

Atruna:  tādas nav.

Skorpions  – Principiālais maita. Atbilstoši viņa neizprotamajam pasaules uzskatam, tu esi pārkāpis kaut kādu aizliegumu un tāpēc tevi jāsoda. Viņš sevi uzskata par  instrumentu cīņā par taisnīgumu.

Atruna: tādas nav.

Strēlnieks – Skandalozais nelietis. Viņš ir kā tirgus tante, kas Izbauda konfliktu kā tādu.

Atruna: nesakarīgs teksts paaugstinātos toņos, bagātīgi papildināts ar neķītrībām.

Mežāzis – Aprobežotais nelietis. Vērša vienaldzība + Lauvas egoisms + viņa paša personīgais, unikālais stulbums. Vēl arī skop;ums piedevām.

Atruna: Tā iznāca.

Ūdensvīrs – Ciniskais nelietis. Godpilnā 2.vieta maitu, neliešu un neģēļu topā. Viņš darīs šķebinošas lietas, lai tikai pasmietos par tavām ciešanām.

Atruna: Ha – ha!

Zivis – Vienaldzīgais necilvēks. Izdzirdējis saucienu “Palīgā”, viņš aizver ciet logu un ciešāk ietinas segā. Viņš neapciemos tevi slimnīcā, kur pavadīsi sava mūžā pēdējās dienas, un tamlīdzīgi.

Atruna: Katrs pats par sevi, piedod.

Lasiet arī: Ginesa rekordisti – garākie seriāli pasaulē; Hameleonu rotaļas palikušas «aiz borta»

Avots: HRLiga.

youtube icon
Abonēt youtube