Dmitrijs Medvedevs. Foto: Vecherka Photo/Flickr

Daudzi aizraujas ar futūristisku un neticamu prognožu izteikšanu nākamajam gadam, un Krievijas bijušais prezidents, skandalozais politiķis Dmitrijs Medvedevs nav izņēmums.

Viņš padalījies ar savām prognozēm par to, kas varētu notikt nākamajā gadā.

“Kas varētu notikt 2023. gadā:

  1. Naftas cenas pieaugums līdz 150 ASV dolāriem par barelu un gāzes cenas kāpums līdz 5 000 ASV dolāru par 1 000 kubikmetriem.
  2. Apvienotās Karalistes atgriešanās Eiropas Savienībā.
  3. Eiropas Savienības sabrukums pēc Apvienotās Karalistes atgriešanās un eiro kā bijušās ES valūtas atcelšana apritē.
  4. Polija un Ungārija sagrābj bijušās Ukrainas rietumu reģionus.
  5. Tiks izveidots Ceturtais reihs, kas aptvers Vācijas teritoriju un tās pavadoņus, t.i., Poliju, Baltijas valstis, Čehiju, Slovākiju, Kijivas Republiku un citas atstumtās valstis.
  6. Karš starp Franciju un Ceturto reihu. Eiropas sadalīšana, tostarp jauna Polijas sadalīšana.
  7. Ziemeļīrija atdalīsies no Apvienotās Karalistes un pievienosies Īrijas Republikai.
  8. ASV, Kalifornijā, sāksies pilsoņu karš, Kalifornija un Teksasa kļūs par neatkarīgām valstīm. Teksasa izveidos savienību ar Meksiku. Īlons Masks uzvarēs prezidenta vēlēšanās vairākos štatos, kas pēc pilsoņu kara beigām tiks nodoti republikāņiem.
  9. Visi lielākie akciju tirgi un finanšu aktivitātes pametīs ASV un Eiropu un pārcelsies uz Āziju
  10. Bretonvudsas sistēma sabruks, izraisot Starptautiskā Valūtas Fonda un Pasaules Bankas krahu. Eiro un dolārs vairs nebūs globālās rezerves valūtas. Tā vietā aktīvi tiks izmantotas digitālās fiat valūtas.

Laimīgu Jauno gadu jums, anglosakšu draugi un viņu priecīgi rukšķošie sivēni!” tā vietnēs “Telegram” un “Twitter” ierakstījis Medvedevs.

Pēdējā laikā Medvedevs ir kļuvis par vienu no skaļākajiem Putina veiktā kara atbalstītājiem, savos sociālajos tīklos publicējot skaļus uzbrukumus rietumvalstīm.

Medvedevs, kurš tika uzskatīts par liberālu savas prezidentūras laikā no 2008. līdz 2012.gadam, nodēvējis NATO par kriminālu organizāciju, jo tā piegādā ieročus Ukrainai, kur pie varas esot «ekstrēmistu režīms».

Lasiet arī: VIDEO | Samantai Tīnai jauns videoklips ar 1 000 svecēm Cesvaines pilī

Bijušais Krievijas prezidents ne reizi vien izcēlies ar saviem naidīgajiem un absurdajiem komentāriem un ierakstiem vietnē “Telegram”. Arvien biežāk tiek runāts par viņa pārlieku lielo aizraušanos ar grādīgajiem dzērieniem, un, iespējams, viņu vairs neuztver nopietni pat pašreizējais Kremļa saimnieks Vladimirs Putins. Tā, atbilstoši “Generall SVR” ziņotajam, kādā no pēdējām Drošības padomes sēdēm, kas norisinājušās attālināti tiešsaistē, Medvedevs atslēgts no video konferences, tikko bija pienākusi viņa kārta runāt. Tāpat izskanējis, ka Medvedevs nav iekļauts to cilvēku vidū, kuri dotos Putinam līdzi uz bunkuru kodolkara gadījumā.

youtube icon
Abonēt youtube