Foto: Pexels

Ko likt svētku galdā un ēst Vecgada vakarā, lai nākamajā – Truša/Kaķa gadā – pavada veiksme un labklājība, portālam Limon atklāj igauņu astroloģe Olga Potjomkina.

Vecgada vakarā uz galda jāklāj galdauts zilā vai tumši zaļā krāsā ar ogu vai ziedu ornamentiem gar tā malām. Ģeometrisks raksts gan nav apsveicams, tāpat kā pārāk kontrastējošas krāsas, uzsver astroloģe.

Vislabāk gatavot maltītes no mājputnu gaļas – vistas, tītara, pīles, turklāt der atcerēties, ka trušiem nepatīk cūkgaļa.

Svaigu dārzeņu salātu vietā Trusis dod priekšroku dārzeņu, garšaugu un salātu platei bez mērces.  Neaizmirstiet to izrotāt ar citrona un apelsīna šķēlītēm, centrā varat novietot veselu mandarīnu – bagātības un labklājības simbolu. Mērces un olīveļļu var pasniegt atsevišķi, iesaka astroloģe.

Kopumā Trusim nav iebildumu pret zivīm uz galda, bet tas nebūs apmierināts ar zandartu un karpu.

Lai piesaistītu bagātību, desertam un saldajam galdam var pagatavot groziņus ar dažāda veida pildījumiem. Uz galda nevajadzētu likt vīnogas, jo Trusim šīs ogas nepatīk. Žāvēti augļi un rieksti gan būs iederīgs papildinājums svētku maltītei – īpaši Trusim garšo dateles, aprikozes un banāni.

Lasiet arī: VIDEO | Samantai Tīnai jauns videoklips ar 1 000 svecēm Cesvaines pilī

Tāpat Trusis dod priekšroku sulām, nevis stiprajiem dzērieniem.  Arī jebkāda veida tēja būs ļoti iederīga kā gada stihijas – Ūdens – simbols.

Trusim ļoti patīk kopīgas spēles, joki un bagātīgs mielasts, rezumē astroloģe.

youtube icon
Abonēt youtube