Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 30. decembra līdz 5. janvārim  piedāvā astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Gaidāma atzinība no augstākstāvošo puses par paveikto. Pavēro, ja tava sirds gavilē priekā, tu neapšaubāmi esi savā īstajā  darba vietā un profesionālajā izvēlē. Spēsi atļauties sev daudz vairāk gan modes aksesuāru klāstā, gan arī īpašos atpūtas brīžos. Būsi romantisku jūtu pacilāts.

Vērsis

Atļausies tērēt arī lielākas naudas summas, jo jau pavisam drīz tiks izlīdzināti visi finansiālie robi. Vairāk laika un uzmanības nāksies veltīt savam mīļotajam cilvēkam. Ņem vērā, ka tava klusēšana otram var būt nesaprotama un pat sāpīga. Iestājušos rutīnu esošajā savienībā jāizdaiļo ar maziem pārsteigumiem!

Dvīņi

Nāksies saskarties ar dokumentu un dažādu formalitāšu sakārtošanu, kas radīs tramīgas emocijas. Veiksmīgs būs ieguldījums savas dzīves vietas un mājokļa pilnveidošanā. Tiks saņemta patīkama pateicība, prēmija, apbalvojums par iepriekš paveikto. Atļaujies sevi palutināt ar vērtīgu pirkumu tikai un vienīgi sev.

Vēzis

Vērtīgs būs kopā piedzīvotais laiks ar saviem tuviniekiem. Iemīlēšanās sajūta caurvīs gan prātu, gan sirdi. Brīvie saviesīga pasākuma laikā var satikt otro pusīti un izveidot romantiskas attiecības. Sirds būs atvērta mīlestībai un patīkamiem piedzīvojumiem.

Lauva

Prasme nodemonstrēt savu uzņēmējdarbību radīs lielākas iespējas ārpus valsts robežām. Labs ienākumu laiks būs radošajā jomā strādājošiem! Romantiskajās attiecībās, atrisinot sīkas sadzīviskās situācijas, savstarpējā savienība kļūs sirsnīgāka. Nav iemesla greizsirdībai!

Jaunava

Tēriņi, kas saistīti ar sadzīvi un mājas lietām var būt lielāki nekā sākotnēji biji plānojis. Nedaudz smeldzīgas izjūtas piedzīvos tie, kuri pirms kāda laika piedzīvoja attiecību izjukšanu. Neskaties atpakaļ, bet dodies uz priekšu! Attiecībās esošiem ir jāizvairās no kritizējošām piezīmēm par otra gaumi un vērtībām.

Svari

Papildu naudiņas būs gūstamas no darbošanās skaistumkopšanas nozarē. Ņem vērā, ka ieguldījums izglītībā nākotnē ļoti labi atmaksāsies. Partnerattiecībās, īpaši esošajā savienībā, ir jāievieš jauns hobijs, kas pacels to citā, daudz labākā un kvalitatīvākā līmenī.

Skorpions

Papildus labumi tiks gūti no iesaistīšanās domubiedru organizācijās un saviesīgos pasākumos. Dodot uzmanību un sakot mīļus vārdus otram,  tu saņemsi vairākkārtīgi atpakaļ. Vērtīgi piedzīvots laiks romantiskajās attiecībās ļaus justies patiesi laimīgam, nozīmīgam un vajadzīgam.

Strēlnieks

Ienesīgs laiks ir tiem, kuri darbojas finanšu nozarē. Jāizvairās no ieguldījumiem ilgtermiņa projektos, kas sola lielu pelņu. Romantisku pārsteigumu svētku laikā sagaidīs tie pāri, kuri ir jau ilgstošās attiecībās. Novērtē to, kas tev tiek dots!

Mežāzis

Veiksmīgs būs ieguldījums jaunā transportlīdzeklī, kas padarīs patīkamāku un ērtāku tavu ikdienu. Labāka peļņa būs gūstama pateicoties tavām augstajām prāta spējām un profesionalitātei. Attiecībās kopā piedzīvotais laiks būs vērtīgs ieguldījums nākotnē.

Ūdensvīrs

Neplānoti tēriņi var gadīties saistībā ar kādu atpūtas braucienu. Pavisam negaidīti var rasties simpātijas attiecībā uz kādu jau sen zināmu cilvēku. Esi vērīgs jaunas attiecības uzsākot, jo jūtas var valdīt par prātu. Attiecībās esošajiem – romantikas laiks!

Zivis

Mednieka instinkti pamodīsies visspilgtākajās un kaislīgākajās sajūtu nokrāsās. Uzmanības apliecinājumi un uzaicinājumi uz randiņiem radīs pacilājošas izjūtas. Pateicies par katru cilvēku savā dzīvē! Labas peļņas laiks būs tiem, kuri darbojas viesmīlības un ēdināšanas nozarē.

Lasiet arī: Par 2023.gada putnu izziņo lakstīgalu

youtube icon
Abonēt youtube