Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 6. līdz 12. janvārim  piedāvā astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Veiksmīgi tiks atrisināta situācija, kas saistīta ar darba telpām. Jaunā gada apņēmības pilns darbosies savā izvēlētajā profesijā. Palīdzot citiem, atalgojums var atnākt ļoti neparastā veidā. Neatsakies no tā, kas tev pienākas.

Vērsis

Darbā jutīsies patīkami novērtēts atbilstoši savām prasmēm un zināšanām. Labs atalgojums būs kā motivācija, lai piepildītu kādu no savām vēlmēm. Saviesīga pasākuma baudījums nāks par labu abu savstarpējām attiecībām.

Dvīņi

Tiks piedāvātas papildu peļņas iespējas atbilstoši tavai izglītībai. Interjera elementu un citu aksesuāru iegāde var manāmi patukšot tavus uzkrājumus. Samilzušas neskaidrības bērnu jautājumos ar steigu būs jārisina.

Vēzis

Jaunu zināšanu apguve būs ļoti noderīga un vērtīga tavā profesionālajā darbībā nākotnē. Vēlme paraudzīties tālāk, plašākā pasaulē, mudinās mainīt ierasto darba vidi. Veiksmīgs būs ieguldījums nekustamajā īpašumā. Baudi mirkli un ievies pēc iespējas košākas sajūtu nokrāsas mīlas dzīvē.

Lauva

Tiks saskatītas izaugsmes iespējas jomā, kas pagaidām vēl ir sveša. Veiksies darījumos ar laika gaitā pārbaudītiem un uzticamiem klientiem. Izvairies no finansiāliem ieguldījumiem ceļojumos. Pelņas iespējas ir gaidāmas ar pārdošanu un loģistiku saistītajās jomās.

Jaunava

Jauna darba meklētajiem uzsmaidīs veiksme vispārsteidzošākajā un negaidītākajā veidā! Nāksies izvērtēt prioritātes. Jauna sadarbība tiks piedāvāta saistībā ar kādu diezgan interesantu projektu. Lielāki izdevumi var būt saistīti ar dzīvesbiedra vēlmēm un vajadzībām.

Svari

Panākumi būs atkarīgi no tavas iniciatīvas un tā, ja izvairīsies no uzmanības pievēršanas pavisam nebūtiskām detaļām un niansēm. Izaicinājumiem pilns, taču veiksmīgs laiks būs individuālajā sektorā strādājošiemPapildu peļņas iespējas tiks saskatītas mākslas un radošajās jomās strādājošiem.

Skorpions

Zīmīgs un vērienīgs pavērsiens karjerā ļaus gūt vērā ņemamus panākumus. Savas vērtības apzināšanās var radīt domstarpības ar līdzcilvēkiem. Vērtīgs būs finansiālais ieguldījums savas profesionālās jomas pilnveidošanai, iegādājoties jaunus darba instrumentus.

Strēlnieks

Grūtības un pārbaudījumi būs vērtīga pieredze ceļā uz panākumiem. Pārmaiņas esošajā darba vietā nāks par labu tavai personiskajai izaugsmei. Esi atsaucīgs un izpalīdzi grūtībās nonākušajam kolēģim! Atļausies palutināt sevi ar jauniem tērpiem un modes aksesuāriem savā garderobē.

Mežāzis

Ideja, kas jau kādu labu laiku virmo tavā prātā, tiks realizēta savas uzņēmējdarbības uzsākšanā. Paļaujies uz sevi, taču atceries, to, ka cilvēks, kurš tev var palīdzēt, atrodas tavā tuvumā. Lielāks tēriņu apjoms būs saistīts ar gaidāmo tālāko braucienu.

Ūdensvīrs

Tava pašsajūta būs spēcīgs, atbildi sniedzošs rādītājs tam, esi vai neesi sev piemērotākajā darba vietā. Izskanējušo vilinošo piedāvājumu no darba devēja puses ir ieteicams pieņemt.  Attiecībās pārdomas par to, kā būtu labāk un kā ne, var raisīt veselu gammu ar emocijām.

Zivis

Daudz enerģijas nāksies veltīt saviem tiešajiem pienākumiem un iekrājušos darbu paveikšanai. Laba reputācija ļaus iemantot plašāku klientu loku. Peļņa šonedēļ būs atkarīga no tavas profesionalitātes, kvalitātes un meistarības līmeņa. Attiecību līkloču nianses mudinās prātot un domāt par to, ko darīt tālāk.

Lasiet arī: Sēdi mazāk, kusties vairāk! Speciālistu padomi, kā dzīvot veselīgāk un nepadoties

Saistītās tēmas: astroloģeIniita Dilānenedēļas horoskops

youtube icon
Abonēt youtube