Foto: Pexels

Kāds iereibis vīrietis aviokompānijas “Air India” reisā no Ņujorkas uz Deli apčurājis biznesa klases pasažieri. Dažas nedēļas pēc incidenta un pēc cietušās – 70 gadus vecās sievietes – sūdzības aviokompānijai izdevās uzsākt tiesvedību pret vainīgo.

Kā ziņo NDTV, kāds iereibis pasažieris lidojuma laikā attaisījis rāvējslēdzēju un urinējis uz kādu 70 gadus vecu ceļabiedri, kura lidoja biznesa klasē “Air India” reisā no Ņujorkas uz Deli.

Pēc urinēšanas vīrietis esot turpinājis atkailināties un nedevies prom, līdz kāds cits pasažieris viņu palūdzis atgriezties savā vietā. Sieviete sūdzējusies apkalpei un sacījusi, ka viņas drēbes, apavi un soma ir piesūkušies ar urīnu. Apkalpe iedeva viņai drēbes un čības un lūdza atgriezties savā vietā, sakot, ka citu brīvu vietu nav.

Lidmašīnai nolaižoties Deli, iereibušais pasažieris esot devies prom, bet darbinieki neko nav darījuši, lai viņu aizturētu.

Neapmierināta par aviokompānijas rīcību, sieviete nākamajā dienā uzrakstīja vēstuli “Air India” izpilddirektoram: “Tas bija sliktākais lidojums manā mūžā. Kad vakariņas tika pasniegtas un apgaismojums izslēgts, es grasījos pagulēt, kad pie manas vietas pienāca cits piedzēries pasažieris. Viņš attaisīja bikšu rāvējslēdzēju, atvieglojās un turpināja man rādīt savus dzimumorgānus. Man blakus sēdošais pasažieris palūdza viņu atgriezties savā vietā. Viņš nereaģēja uzreiz, bet pēc dažām minūtēm atstāja zonu.”

Lasiet arī: Līgatnes dabas taku lācene Ilzīte šonedēļ svin dzimšanas dienu

“Air India” iesniegusi sūdzību policijā pret nepieklājīgo vīrieti, kuram, iespējams, turpmāk būs liegts izmantot šīs aviokompānijas  pakalpojumus.

Saistītās tēmas: Air Indijaurinēšana

youtube icon
Abonēt youtube