Foto: Pixabay

Astrologi izskaitļojuši laimīgākās diennakts stundas katrai no zodiaka zīmēm, kuru laikā vērojama augstāka produktivitāte, kā arī iespējama necerēta veiksme, vēsta Limon.

Laimīgās stundas ūdens stihijai: Zivis, Skorpions un Vēzis

Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem par veiksmīgām visu veidu darbu veikšanai tiek uzskatītas stundas no pulksten 21 līdz pusnaktij un pēc tam no pulksten 4 līdz 10 no rīta.

Zivīm šajā laikā ir jāgatavo ēst, jātīra māja, pēc tam jāsagatavojas biznesa tikšanām un jāsaplāno darāmo darbu grafiks nākamajai dienai.

Skorpioniem šajās stundās jāriskē un jāpiedalās derībās, jo viņi noteikti vinnēs. Šajā laikā būs daudz vieglāk atrast risinājumu sarežģītām problēmām un iegūt paaugstinājumu darbā.

Pārsteidzoši, bet laimīgo stundu laikā Vēži mēdz kļūt apburošāki, laipnāki un pat gudrāki. Viņiem šis laiks ir ideāls jaunām tikšanām un paziņu gūšanai.

Laimīgās stundas gaisa stihijai: Ūdensvīrs, Svari un Dvīņi

Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem visaugstākā produktivitāte būs no pulksten 12:00 līdz 23:00 – šis garais laika posms ir ideāli piemērots jebkuram biznesam.

Pusdienlaikā Ūdensvīriem sāk darboties iekšējais dzinējs, kas palīdz būt daudz aktīvākam un attapīgākam, viegli atrisināt jebkurus darba jautājumus.

Svariem šo “zvaigžņu laiku” vajadzētu izmantot darbam, kā arī personīgajai dzīvei. Nenāks par skādi arī braucieni uz veikalu un saziņa ar tuviem draugiem un bērniem.

Dvīņi pēc vakariņām parasti izjūt milzīgu spēka un spara pieplūdumu – šis ir labs laiks biznesa darījumiem un dažādiem izbraucieniem.

Laimīgās stundas uguns stihijai: Auns, Lauva un Strēlnieks

Šīs zodiaka zīmes ir visproduktīvākās pusdienlaikā, no pulksten 12 līdz 14, kā arī no pusnakts līdz pat pieciem no rīta.

Svarīgus jautājumus Auni vislabāk spēj risināt vakarā un naktī.

Norādītajā laikā Lauvām ieteicams strādāt, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvji viegli tiks galā arī ar tādiem uzdevumiem, kas nepavisam nepatīk.

Strēlniekiem šis laiks ir jāvelta tikai un vienīgi sev – jāiepērkas, jāiet pie stilista, jāveido manikīrs, jāiet uz spa, jādodas aizraujošā ceļojumā.

Laimīgās stundas zemes stihijai:  Jaunava, Mežāzis un Vērsis

“Zvaigžņu laiks” šīm zodiaka zīmēm ir darba laiks no pulksten 8 līdz 18.

Šajās stundās Jaunavas ir neparasti produktīvas, noturīgas pret stresu un apburošas,  spējot atrisināt jebkuru problēmu.

Mežāžiem ieteicams visus svarīgos jautājumus atrisināt pirms laika, kad Saule sāk rietēt aiz apvāršņa – tās var būt gan lietišķas tikšanās, gan personīgās dzīves jautājumi.

Īpaši veiksmīgs Vērsim ir dienas laiks, kad viņi ir savā labākajā formā. Panākumi garantēti gan romantiskā randiņā, gan biznesa darījumos.

Lasiet arī: Meganas pikantās ainas – princis Harijs gatavs elektrošokam, lai aizmirstu redzēto

youtube icon
Abonēt youtube