Foto: Pixabay

Jaunas attiecības, iestūrēšana laulības ostā, ģimenes pieaugums vai attiecību samezglojumi – astroloģe Inita Dilāne atklāj, kas mīlestības frontē sagaida katru no zodiaka zīmēm.

Auns

Romantiskajās attiecībās šogad, lielākoties, viss būs atkarīgs no tavas iniciatīvas. No ticības tam, ka viss labais vēl priekšā. Īpaši gada pirmā puse būs piemērota tam, lai attiecības sakārtotu oficiāli un atrisinātu visas savstarpēji neatrisinātās situācijas.

Vērsis

Atceries, ka viss labais ir sen aizmirs vecais. Ārkārtīgi vērtīgi būs apjaust to, ka viss pilnai laimei tev jau ir. Lai arī šogad neiztikt bez satraukumiem, nemiera un bažām pazaudēt to, kas ir, zvaigznes vēršiem iesaka koncentrēties uz attiecību saglabāšanu un celt partnerattiecības kvalitatīvākā līmenī.

Dvīņi

Attiecības tiks pārbaudītas uz izturību. Nozīmīgu lēmumu pieņemšanu var izprovocēt pat visniecīgākais sīkums, kas,  kā saprotams, ir laika gaitā krājušies pilieni kopējā traukā. Tie, kuri ir attiecību meklējumos, šogad satiks savu mīļoto draugu kompānijās un pasākumos, kuros satiekas domubiedri.

Vēzis

Romantiskajās attiecībās uzvirmos dažādu sajūtu noskaņa. Tiks spēcinātas ģimeniskās saites caur kopīgiem pasākumiem, ceļojumiem un svētku svinēšanu. Patīkamu pārsteigumu var sagādāt ģimenes pieaugums vai izveidojies plašāks radu loks. Kopīga sadarbība profesionāli vai sadzīves lietās esošo savienību darīs stabilāku. Darbs vienos.

Lauva

Iepriekšējā gada notikumi būs atstājuši nelielu rētu esošajās attiecībās. Nāksies cītīgi pacensties, lai izlabotu pieļautās kļūdas. Zīmīgi pavērsieni, īpaši gada otrajā pusē, var mudināt mainīt dzīves vietu un ierasto attiecību moduli. Jaunu attiecību veidotājiem šis būs īpaši veiksmīgs gads, jo būs gan enerģija, gan vēlme pievērsties privātās dzīves sakārtošanai.

Jaunava

Pirmajā plānā izvirzīsies attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem vieno īpaša intelektuālā un arī garīgā saikne. Līdzīgi uzskati, dzīves vērtības, vienots redzējums uz nākotni kopumā šogad būs vienojošais faktors. Brīvajiem ir gaidāma pēkšņa iepazīšanās neparastos apstākļos. Gada otrajā pusē nāksies saskarties ar pārbaudījumiem.

Svari

Romantiskās attiecības uzplauks visā krāšņumā. Daži izvelēsies nosvinēt savu savienību un pāriet oficiālu attiecību statusā. Riskējot un izejot pārbaudījumu līkloču ceļu, tiks sasniegts vēlamais rezultāts. Protams, neiztikt bez izaicinājumiem, īpaši tiem, kuriem nesen ir sākušās jaunas attiecības. Klausi savai sirdij un nebaidies no grūtībām!

Skorpions

Jaunas izjūtas un vēlme mainīt esošo attiecību modeli liks pieņemt pārsteidzošus lēmumus, kas ieviesīs zīmīgas pārmaiņas turpmākajā nākotnē. Iepriekš uzsāktas attiecības kļūs stabilākas un noturīgākas, izgaisīs līdzšinējās šaubas un neskaidrības. Šogad ir jāizvairās no emociju uzplaiksnījumiem, kas var nejauši sagraut pašu dārgāko.

Strēlnieks

Piedzīvojumi būs gaidāmi gan nesen izveidotajās attiecībās, gan tajās savienības, kas jau ir gadu desmitiem ilgas. Tiks domāts par attiecību nozīmīgumu un to, kā virzīt attiecības kvalitatīvākā gultnē. Protams, pat visoptimistiskākie strēlnieki neiztiks bez drāmām un pārdzīvojumiem.

Mežāzis

Romantikai šogad laika atliks mazāk. Ikdienas rūpes un sadzīviskas situācijas piepildīs visu ārpusdarba laiku. Vientuļniekiem šis būs brīnišķīgs laiks, lai veltītu laiku sev, savai personīgajai izaugsmei un tiktu skaidrībā ar  to, ko tad īsti vēlas no dzīves un attiecībām kopumā.

Ūdensvīrs

Tiks saglābts tas, kas pirms kāda laika tika pazaudēts. Krietni vairāk tiks pamanītas ikdienas rūpes, ko tev sniedz otrs cilvēks. Mīlestība šogad nozīmēs darbību, gan no tavas, gan no otra cilvēka puses. Jaunu attiecību veidotājiem, romantikas ceļš līdz nopietnām attiecībām būs samezglojumu un līkloču pilns.

Zivis

Ļoti augtu tiks vērtēta attieksme, ar kādu pie tevis vēršas otrs cilvēks. Piesardzība ļaus izdarīt pareizās izvēles. Godīgas un cieņpilnas attiecības izveidosies tām zivtiņām, kuras pašas sevi cienīs un būs godīgas pret sevi. Atceries, ka lai satiktu karali, pašai ir jākļūst par karalieni! Līdzīgais piesaistīs līdzīgo.

Lasiet arī: 80% disciplīnas un 20% baudas jeb kā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem uz visiem laikiem

youtube icon
Abonēt youtube