Regē Žans Peidžs. Foto izgūts no Instagram @regejean

Aktieris Regē Žans Peidžs (Regé-Jean Page), kurš plašāk pazīstams ar hercoga lomu seriālā “Bridžertoni”, ir atzīts par pasaulē izskatīgāko vīrieti. Slavenības seja par 93,65% atbilst ideālam – līdz pilnībai pietrūkst tikai 6,35%, ziņo New York Post.

Britu plastikas ķirurgs Džulians de Silva, pētot slavenību izskatu, izmantojis modernās datortehnoloģijas ar mērķi aprēķināt cilvēku sejas proporcijas. “Šīs pilnīgi jaunās datorkartēšanas metodes ļauj atšķetināt dažus noslēpumus, kas saistīti ar to, kas padara cilvēku fiziski skaistu,” norāda ārsts.

Pēc speciālista teiktā, aktieris saņēmis tik augstu vērtējumu, pateicoties gandrīz ideālajam attālumam starp acīm un to atrašanās vietu, kā arī perfektajai lūpu formai. Sistēma samazināja punktus tikai par deguna platumu un garumu.

Lasiet arī: Cietumsods pretsāpju zāļu dēļ –  par ko tūristiem draud nepatikšanas citās valstīs?

Viņam seko aktieris Kriss Hemsvorts (Chris Hemsworth), kurš saņēmis 93,53%, un aktieris Maikls B. Džordans (Michael B. Jordan), kura izskats ir perfekts par 93,46%. Pirmajam trijniekam seko dziedātājs Harijs Stailzs (Harry Styles), kura seju sistēma novērtēja ar 92,30%, un britu futbolists Džūds Belingems (Jude Bellingham), kurš guva 92,22%.

Otrās vietas ieguvējs Kriss Hemsvorts:

Kriss Hemsvorts. Foto izgūts no Instagram @chrishemsworth

Kriss Hemsvorts. Foto izgūts no Instagram @chrishemsworth

Trešās vietas ieguvējs Maikls B. Džordans:

Maikls B. Džordans. Foto izgūts no Instagram @michaelbjordan

Ceturtās vietas ieguvējs Harijs Stailzs:

Harijs Stailzs. Foto izgūts no Instagram @harrystyles

Piektās vietas ieguvējs Džūds Belingems:

Džūds Belingems. Foto izgūts no Instagram @judebellingham

Džūds Belingems. Foto izgūts no Instagram @judebellingham

 

youtube icon
Abonēt youtube