Volodimirs Zelenskis. Foto: President Of Ukraine/Flickr

Astroloģijā “personīgais jaunais gads” sākas katra cilvēka dzimšanas dienā. Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis savu dzimšanas dienu nosvinējis nupat – 25. janvārī. Ņemot to vērā, astroloģe Irina Bublija izveidojusi astroloģisko prognozi Zelenskim  viņa nākamajam personīgajam gadam.

Zelenskis ir Ūdensvīrs, tie ir cilvēki, kas iniciē sociālās pārmaiņas, viņi ir ļoti efektīvi krīzes menedžeri. Strauja notikumu plūsma, informācija ir Ūdensvīru elements,  astroloģijas ekspertes teikto citē Unian.

“Ja ņemam vērā Zelenska dzimšanas diagrammu, tad tas ir cilvēks-radītājs un cilvēks-karotājs, komandieris. Viņa dzīvē vajadzēja notikt apstākļiem, kas ļautu parādīt šīs īpašības,” saka astroloģe.

Viņa apgalvo, ka tagad Zelenskis ir atradis sevi, tomēr viņu pārņem dažas pretrunas, kas saglabāsies līdz aprīlim, pēc tam kļūs vieglāk. “No aprīļa Ukrainas prezidenta loma starptautiskajā arēnā tikai augs, kas saistīts ar Plutona kustību… Būs vēl lielāka atpazīstamība,” prognozē eksperte.

Vienlaikus viņa prognozē, ka diez vai līdz rudenim Zelenskim radīsies iespēja atpūsties.

Pēc astroloģes teiktā, prezidentam ļoti svarīgs ir emocionālais komforts mājās. Neskatoties uz aizņemtību, Zelenskim attiecības ģimenē ir ļoti svarīgas. Labs periods ģimenes lietām būs gada sākums un 2023. gada oktobris.

Lasiet arī: Latvijas pārstāvji Eirovīzijā uzstāsies vieni no pirmajiem

Runājot par prezidenta veselību, astroloģe iesaka prezidentam pievērst uzmanību slimību saasinājumiem un recidīviem. Viņam vajadzētu atrast laiku uzlādēties, kā arī novērst uzmanību no sarunām par politiku un karu.

youtube icon
Abonēt youtube