Foto: Pexels

Olgas un Kaspara Kambalu mājās ciemojas Kaspara brāļadēli un kuplā saime kopā ietur Olgas pagatavotās vakariņas. Taču Kaspara lūgums katram pēc ēšanas nomazgāt savu šķīvi iedzen šausmās Olgas meitas.

“Komandas darbs dara brīnumus,” tā raidījumā “Slavenības bez filtra” saka Kaspars, jokojot: “Traukus mazgājiet paši! Ja kāds nenomazgās, Lukērija būs dusmīga, jo viņai jānomazgā tie, kas nebūs nomazgāti.” Pēc viņa teiktā, Lukērija kā vecākā ir galvenā un var visiem pateikt, lai nomazgā savus šķīvjus, ja kāds to nedarīs.

Mazos Kaspara brāļadēlus dotais uzdevums nesatrauc un viņi labprāt piekrīt nomazgāt arī Kaspara šķīvi: “Mēs zinām, kas tas ir “īzīgi”. Ja tu izdarīsi, vēlāk nebūs jādara. Ja to ātrāk izdarīsi, varēsi atpūsties vairāk.”

Tikmēr Olgas pieaugušās meitas norāda, ka viņām vajag psihologu, ar to pārsteidzot Olgu, kamēr Kaspars uz to atbild, ka psihologs ir nepieciešams viņam. “Viņām ir traumas, ka es lieku, lai māja būtu tīra, lai trauki būtu nomazgāti, lai visādi sūdi nemētātos apkārt,” teic Kaspars.

Lasiet arī: Tēt, lūdzu, elpo! – bērns, telefoniski klausot ārstes norādījumiem, izglābis tēta dzīvību

“Loreta kaut ko ir izlasījusi vai saskatījusies, droši vien kaut kādā TikTok’ā, ka katram vajag savu psihologu. Vajag aiziet nodarbināt sevi ar kaut ko, lai nav laika domāt par visādām *** [lamuvārds],” raidījumā skaidro Kaspars.

youtube icon
Abonēt youtube