Natālija Oreiro. Foto izgūts no Instagram @nataliaoreirosoy

Urugvajas dziedātāja un Latīņamerikas ziepju operu aktrise Natālija Oreiro, kura kļuva slavena ar lomu seriālā “Mežonīgais eņģelis”, kļuvusi par kvēlu Krievijas fani.

Vairākās Krievijas pilsētās dziedātāja uzstājusies ar turneju “Mūsu Nataša”, tāpat viņa vilkusi kokošņiku un militārās drēbēs saģērbusi savu mazo dēlēnu, ziņo FreeDOM.

“Es jūtos krieviete. Man patīk klimats, ēdiens, cilvēki. Viņi mani šeit mīl. Šī ir valsts, kas daudz cieta, taču spējusi tikt uz priekšu. Es mīlu Krievijas vēsturi visās jomās,” izteikusies Oreiro, kura pat uzrakstījusi himnu Pasaules kausam Krievijā, kā arī dziesmu par dzīvi Krievijas Federācijā. Tāpat Oreiro filmējusies Krievijas televīzijas seriālā un uzstājusies “Zilajā uguntiņā”.

Rezultātā viņai pavērušās durvis arī uz kaimiņvalsti Baltkrieviju. Iespējams, iegūtā nauda viņai tik ļoti sagrozīja galvu, ka Oreiro pat nolēma iegūt Krievijas pilsonību. Viņa un viņas dēls to ieguva 2021. gada 25. oktobrī.

Kopš 2014. gada viņa sākusi dziedāt krievu propagandas dziesmas, tādējādi atbalstot Kremļa noziedzīgo režīmu. Lai gan kopš pilna mēroga iebrukuma sākuma aktrise savos sociālajos tīklos ievietojusi divus attēlus ar vārdiem “Karam nē!” un “Par mieru”, tomēr līdz šim viņa nav publiski nosodījusi karu Ukrainā.

youtube icon
Abonēt youtube