Foto izgūts no Facebook @Lidl Latvija

Ceturtdien. 16. februārī, plkst.7.30 Rīgā, Bieriņos, Tēriņu ielā 62 durvis vēris Latvijā jaunākais “Lidl” veikals. Šis ir ceturtais “Lidl” veikals Pārdaugavā, un tā atklāšanu pirmie trīs interesenti gaidījuši no pieciem rītā.

Investīcijas jaunā veikala projekta īstenošanā ir pārsniegušas 10,8 miljonus eiro. Radītas arī 45 jaunas darbavietas. Veikala projektēšanu veica SIA “Diānas Zalānes projektu birojs”, bet būvdarbus īstenoja SIA “Aimasa”.  Projekta ietvaros arī uzbūvēta neliela papildēka, kas paredzēta komercnomnieku vajadzībām, informē “Lidl”.

Aplausu pavadībā, “Lidl” pārstāvji 7.30 pārgrieza simbolisko lentu un pasludināja veikalu par atvērtu. Pirmie trīs klienti, kas veikala atklāšanu sāka gaidīt jau plkst.5.19, katrs saņēma “Lidl” dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

Veikala ēkas platība ir 2 150 kvadrātmetri, bet tirdzniecības zāles platība – ap 1 355 kvadrātmetru liela. Investējot vairāk nekā 71 tūkstoti eiro, ap jauno veikala ēku iestādīto košumkrūmu un koku lielstādu skaits pārsniedz 800. Auto vadītājiem pieejamas 132 auto stāvvietas, sešas stāvvietas paredzētas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un divas stāvvietas ģimenēm. Tāpat uzstādīti 18 tērauda statīvi velosipēdu pieslēgšanai.

Klientiem pieejamas astoņas kases un divi depozīta taromāti, iepirkumu ratiņi, tostarp bērniem, jaunajiem vecākiem ar zīdaiņiem un cilvēkiem ratiņkrēslos, tualetes telpas un zīdaiņu pārtīšanas telpa.

Lasiet arī: Bez kājas un karkasa – Siguldā nežēlīgi nogalināts kumeliņš

Ar vairāk nekā 12 000 veikaliem un 200 loģistikas centriem “Lidl” pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā. SIA “Lidl Latvija” izveidots 2018.gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7.oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” ir 23 veikali 12 Latvijas pilsētās.

Saistītās tēmas: BieriņiLidlmārupe

youtube icon
Abonēt youtube