Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 16. līdz 22. februārim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Ilgāku pārdomu rezultātā tiks izdarīta nozīmīga izvēle jautājumos, kas saistīti ar sadarbības piedāvājumu ārzemēs. Lielāks ienākumu apjoms ir gaidāms no kādas nesen piedāvātās sadarbības. Brīvajiem nesen izveidotās attiecības attīstīsies tik strauji, ka tā vien šķitīs – pavasaris jau ir sirdī.

Vērsis

Tiks gūta jauna pieredze profesionālajā darbībā, tā ļaus pilnveidot tavus plānus un pacelt uzņēmējdarbību citā līmenī un kvalitātē. Veiksmīgs būs ieguldījums izglītībā. Izvairies no pēkšņiem un nepārdomātiem tēriņiem, saistītiem ar apģērbu.

Dvīņi

Lielā pienākumu apjoma dēļ nāksies izvērtēt to, cik daudz sava laika velti tiešajiem pienākumiem un darbiem. Peļņas apjoms šonedēļ būs atkarīgs no tā, cik kvalitatīvs būs tava darba rezultāts. Tavi tēriņi saistībā ar kādu izklaides pasākumu būs nedaudz lielāki nekā tiki plānojis.

Vēzis

Nebaidies mainīt to, kas jau kādu laiku mirgo kā sarkanā lampiņa, liecinot, ka kaut kas nav kārtībā. Pateicības no klientu puses, papildu bonusi par tavu profesionālo darbību būs acīmredzami. Atbrīvojoties no piedzīvotajām negatīvajām emocijām partnerattiecībās, sajutīsi iekšēju brīvību.

Lauva

Pienākumu var būt tik daudz, ka mazāk laika šonedēļ atliks atpūtai. Labas ziņas tiks saņemtas no darba devēja puses. Lielāks peļņas apjoms būs gaidāms tirdzniecības un loģistikas jomā strādājošiem. Jaunu attiecību meklētājiem nāksies iziet pārbaudījumiem pilnu ceļu.

Jaunava

Ieviestas pārmaiņas profesionālajā darbībā, ikdienas režīmā un pienākumos nāks par labu tavai pašsajūtai. Lielāks tēriņu apjoms var rasties, labiekārtojot dzīvesvietu, ieguldot nekustamajā īpašumā. Attiecībās vērtīgs būs kopā pavadītais laiks ziemas pastaigās un sportiskās aktivitātēs ārā.

Svari

Iesaistoties jaunā projektā, piedzīvosi daudz uzmanības un saņemsi komplimentus par savu veikumu profesionālajā darbībā. Ienākumi, kas nāk no radošās darbības, kopā ar pamatprofesiju, būs manāmi lielāki. Nav vēlams ieguldīt finanses tālākos ceļojumos uz ārzemēm, kā arī mācībās.

Skorpions

Aizvien aktuālāks kļūs jautājums par amata, savas pozīcijas maiņu profesionālajā darbībā. Vēlme pēc atzinības un novērtējuma izpaudīsies diezgan spilgti. Ņem vērā to, ka nekad nav par vēlu uzsākt ko jaunu. Jaunu attiecību veidotājiem prātu caurvīs kaisles pilnas dzirkstis. Atpūtas brauciens būs vērtīgs abiem.

Strēlnieks

Iespēju par jaunas, taču ļoti vērtīgas pieredzes gūšanu ārzemēs ir ieteicams izmantot. Ieguldījums savā uzņēmējdarbībā ļaus sasniegt labus rezultātus tuvākajā nākotnē. Rūpīgāk izvērtē vajadzību sarakstu, jo var izrādīties, ka tas, ko tu vēlies, patiesībā tev nemaz nav vajadzīgs.

Mežāzis

Slodze un pienākumu apjoms var būt lielāks nekā sākumā šķiet.  Attiecībās ar darba kolēģiem kādā brīdī ir vērtīgi arī paklusēt. Izdosies iekrāt nedaudz lielāku naudas summu, tāpēc jau pavisam drīz spēsi piepildīt savu sapni materiālajā izteiksmē. Ar pateicību pieņem un novērtē to, ko visums tev dāvā.

Ūdensvīrs

Vērtīgs būs pavadītais laiks radošajā vienatnē. Arī plānotie darbi ritēs tā, kā iecerēts – raiti, gludi un bez šķēršļiem. Neparastas idejas viena pēc otras nāks prātā. Centies realizēt tās pēc iespējas ātrāk. Papildus naudiņas tiks gūtas vienreizēju piemaksu vai honorāru veidā.

Zivis

Darbs. Atzinība un komplimenti par paveikto ļaus doties jaunu mērķu virzienā. Tiks piedāvātas sadarbības iespējas, kas cels tavu profesionalitātes un meistarības līmeni. Tavs talants ļaus tev pelnīt lielākas naudas summas. Nesen radušās simpātijas attiecībā uz kādu cilvēku strauji attīstīsies.

Lasiet arī: VIDEO | Aija Andrejeva un Olga Rajecka iedzied kopdziesmu par sieviešu draudzību

youtube icon
Abonēt youtube