Publicitātes foto

Jau pēc nedēļas, 27.februārī, pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iemīļotais šovs “Tēta nedienas”. “Katru pirmdienu vienpadsmit nedēļu garumā viesosimies pie kādas Latvijas ģimenes, kurā tradicionāli rūpes par mājas soli un bērniem gulstas uz mammas pleciem. Taču nu mājās saimniekos tētis, kamēr mamma baudīs pelnītu atpūtu,” sola raidījuma veidotāji.

Lai sagādātu mammai atelpas brīdi no ikdienas rutīnas, viņa vairākas dienas pavadīs kādā greznā viesnīcā, baudot mieru un klusumu, kā arī relaksējošas skaistumkopšanas procedūras, kamēr atbildība par mājās notiekošo gulsies tikai un vienīgi uz tēta pleciem. Vai tētis tiks galā ar ikdienas darbiem, kurus viņš darīt nav radis? Skaidrs, ka netrūks ne smieklu, ne pārdzīvojumu un sadzīvisku drāmu, tētiem mēģinot tos paveikt.

Sākumā tētis rīkosies pēc saviem ieskatiem, tad mēģinās tikt galā ar mammas sastādīto dienas plānu un beigu beigās ķersies pie pieciem lielajiem uzdevumiem.

“Par katru no paveiktajiem uzdevumiem tētis nopelnīs 100 eiro, tāpēc veiksmes gadījumā, izpildot visus piecus uzdevumus, ģimenes maciņu iespējams papildināt par veseliem 500 eiro. Diemžēl ne vienmēr iecerētais izdosies – tētus ik uz soļa sagaidīs bērnu smiekli, spiedzieni un arī asaras. Taču pēc dienām, kas pavadītas šķirti, ģimene atkal apvienosies, lai saņemtu nopelnīto balvu, kā arī, kas pats svarīgākais – pateiktu mammai paldies par rūpēm, kuras ikdienā ne vienmēr tikušas pamanītas un novērtētas,” stāsta raidījuma veidotāji.

Kā uzsver “JUMP Studio” producente Aija Strazdiņa-Ratinska, “ir kāds sens amerikāņu sakāmvārds, kura autors nozaudēts vēstures annālēs: “Nav iespējams patiesi izprast otru cilvēku, pirms neesi spēris soļus viņa kurpēs.” Ja tēta pastaiga mammas augstpapēžu kurpēs drīzāk būtu komiska, ne pamācoša, tad iejušanās viņas ādā ne vien uz īsu brīdi, garām ejot un ar vienu roku piepalīdzot, bet vairākas mokoši garas dienas no rīta līdz vakaram vienpersoniski rūpējoties par mājas soli un bērniem, palīdzēs saprast, ka sievietes ikdienas rūpes un viņas klātbūtne patiesībā ir nenovērtēta un neaizvietojama. “Tēta nedienas” mums ne tikai ļauj sirsnīgi pasmaidīt par vīrieša centieniem tikt galā ar šķietami ikdienišķiem mājas darbiem, bet arī rosina palūkoties, jā, arī uz sevi no malas un atgādina, ka sieviete tik tiešām ir gatava paveikt brīnumu lietas un izjust gandarījumu, ja no saviem mīļajiem saņem mīļumu, maigumu un no sirds teiktu “paldies”.”

Lasiet arī: RTAB fiktīvo darbinieku lietā figurē Saskaņas deputāta sieva un māte, Mielavs un Amerika palīdze

“Tēta nedienas” būs skatgāmas no 27.februāra pirmdienās plkst.21.45 kanālā TV3.

Saistītās tēmas: ŠovsTēta nedienastv3

youtube icon
Abonēt youtube