Publicitātes foto

Šova  “Lietuvos Balsas” 10. sezonā “Blind Audition” ietvaros ar veiksmīgu uzstāšanos sevi pieteicis latviešu dziedātājs, mūziķis Miķelis Ābols no Talsiem.

Miķelis Ābols izpildīja Eltona Džona dziesmu “I’m still standing”, par kuru pirms vairākiem gadiem domājis, ka nekad nespētu šo dziesmu nodziedāt tā, lai tā patiktu kaut vai viņam pašam. “Bet “Lietuvos Balsas” komanda, vokālie pedagogi pieņēma lēmumu, ka man jādzied tieši šī dziesma, kaut arī tā nebija manu iesūtīto dziesmu sarakstā,” stāsta dziedātājs.

Miķelim Ābolam uzstājoties šovā, pēc divām emociju piepildītām minūtēm ar pēdējo dziesmas akordu apgriezās divi žūrijas krēsli, No četriem žūrijas locekļiem viņu izvēlējās Justinas Jarutis un Monika Liu. “Tas, ka auditorija tevi mīl, ir ļoti daudz. Tas ir vissvarīgākais, es to ļoti novērtēju!” izpildītājam sacījusi Monika Liu.

Kad Miķelis Ābols pieminēja, ka reiz bijis dejotājs, žūrijas locekļi sāka apspriest, ko paši spēj vai nespēj izpildīt no deju soļiem. Jarutis atzina, ka viņa gūža ir kā koks un nekāds labais dejotājs viņš neesot. Savukārt, kad Miķelis izvēlējās par savu mentori Moniku Liu, viņa nekavējoties aicināja Miķeli dejot, saucot: “Nāc dejot ar mani!” Pēc salsas ritmos nodejotām taktīm ar Moniku viņa izsaucās: “Tu dosies uz finālu!”

Lasiet arī: Latvietis izcīna Pasaules vīnziņu čempiona titulu; valdība lūgta piešķirt naudas balvu

Saistītās tēmas: Lietuvos BalsasMiķelis ĀbolsŠovs

youtube icon
Abonēt youtube