Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 3. līdz 9. martam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Vēlme mainīt esošo pozīciju un ieviest korekcijas savā profesionālajā darbībā būs pareizā izvēle. Lielāks kļūs tavu ienākumu loks, taču izvērtē rūpīgi, kur un cik daudz ieguldīt savus jau uzkrātos resursus. Neuzķeries uz  lētiem piedāvājumiem.

Vērsis

Izdevušās sadarbības rezultātā tu diezgan strauji vari pakāpties augstāk savā amatā. Patīkamas vēstis tiks saņemtas par plānoto darījumu.  Īpašu vērību pievērs savai reputācijai un tam, ko publicē sociālajos tīklos. Panākot solīti pretim mīļotajam, spēsi situāciju vērst par labu.

Dvīņi

Izdevies darījums ļaus izlīdzināt līdzšinējos materiālos iztrūkumus. Tiks saskatītas papildu peļņas iespējas transporta jomā strādājošiem. Nejauši satikts kāds senāks paziņa izgaismos tavu pašreizējo partnerattiecību nianses.

Vēzis

Manāmi kuplāks kļūs tavu sadarbības partneru un klientu loks. Ienesīgs būs ieguldījums tavas profesionālās darbības attīstīšanā un pilnveidošanā. Tiks sakārtoti finansiāla rakstura jautājumi, kas saistīti ar parādniekiem.  Nesaskaņas ar partneri var rasties dažādo uzskatu dēļ.

Lauva

Saņemtais sadarbības piedāvājums liks pierādīt sava amata meistarību tev neierastos apstākļos.  Nav vēlams ieguldīt lielākas naudas summas transportlīdzeklī. Esot harmonijā un emocionālā līdzsvarā, tas būs veiksmes pavediens uz stabilām attiecībām.

Jaunava

Braucieni darba darīšanās ārpus sava ierastās vides un  pilsētas ļaus saskatīt  iespējas, kā veidot veiksmīgāku savu profesionālo darbību nākotnē. Peļņas apjoms šonedēļ būs atkarīgs no tavas aktivitātes un iniciatīvas. Būs jāpieņem nopietns lēmums par lielākas naudas summas ieguldīšanu ilgtermiņā.

Svari

Pārdomas un skaļākas diskusijas ar tuviniekiem par savu profesionālo darbību liks izdarīt izvēli un attiekties no tā, kas kļuvis jau par grūtu. Ātra peļņa, viegli nopelnīta nauda šonedēļ tevi priecēs un ļaus nopirkt sev kaut ko sen nolūkotu.

Skorpions

Saglabājot pozitīvu skatījumu uz notiekošo darba vietā, tu spēsi doties uz priekšu ar vēl lielāku jaudu. Jāizvairās no ķildām ar darba kolēģiem. Vērtīgs būs ieguldījums tālākā ceļojumā. Situācijas, kas saistītas ar sadzīvi un mājokli kopumā var radīt prāta spriedzi.

Strēlnieks

Saņemies drosmi darīt darbus, ko nekad neesi darījis. Arī ienākumi no iepriekš veiktiem ieguldījumiem būs manāmi. Attiecībās tiks ieviesta skaidrība samilzušajā situācijā, kas saistīta ar kopdzīvi. Brīvajiem – ļaujies piedzīvojumiem!

Mežāzis

Jaunās darba attiecībās esošajiem būs jābūt uzdevumu augstumos. Maksājot savus ikmēneša rēķinus, nāksies aizdomāties par to, kur un cik lielos apjomos tiek tērēta nauda. Pietaupi un neizšķied lielākas naudas summas izklaides pasākumos!

Ūdensvīrs

Iespaidīgs piedāvājums no darba devēja puses motivēs realizēt savas oriģinālākās idejas. Sarežģītākas situācijas var radīt lielais darba apjoms. Neraizējies, tu atradīsi vidusceļu. Lielākas finanses tiks ieguldītas sevī, savā atpūtā un savu enerģētisko resursu atjaunošanā.

Zivis

Iniciatīvas izrādīšana un iesaistīšanās kādā radošā projektā ļaus gūt panākumus profesionālajā darbībā jau pavisam drīz. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds klients.  Attiecībās – randiņu periodā esošajiem ir jāpriecājas un jāķer mirklis, jo iemīlēšanās sajūta jau tepat pie sliekšņa vien ir!

Lasiet arī: «Vai tu esi appīpējusies?» – videoieraksti atklāj bāriņtiesu darbinieku necieņu pret klientiem

youtube icon
Abonēt youtube