Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 10. līdz 16. martam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Veiksmīgs, taču izaicinājumiem pilns laiks būs privātajā sektorā strādājošiem. Tava reputācija un atsauksmes par profesionālo veikumu būs noteicošais rādītājs ceļā uz labāku peļņu. Jaunu attiecību veidotājiem nāksies izrādīt iniciatīvu vairāk, jo iespējams, ka tieši to no tevis gaida.

Vērsis

Apzinoties savu vietu, statusu un pozīciju, var rasties nesaskaņas ar darba kolēģiem. Labs finansiālais ieguldījums savas profesionālās jomas pilnveidošanai radīs gandarījuma sajūtu. Centies izvairīties no nesaskaņām ar mīļoto cilvēku. Pacietība būs zelta vērtībā.

Dvīņi

Darba meklētajiem uzsmaidīs veiksme brīdī, kad vismazāk to gaidīsi. Var nākties pavisam nopietni izvērtēt prioritātes. Lielāki izdevumi var būt saistīti ar jaunu mācību uzsākšanu vai ceļojuma biļešu iegādi.

Vēzis

Darbs. Nelielas korekcijas esošajā darba vietā nāks par labu tavai izaugsmei profesionālajā jomā. Pārbaudījumi būs vērtīga pieredze ceļā uz panākumiem. Patīkamas atmiņas saistībā ar kādu zīmīgu romantisku notikumu mudinās to vēlreiz izdzīvot kopā ar mīļoto cilvēku.

Lauva

Nāksies iemācīties rūpīgāk plānot savu laiku un izvairīties no haotiskām rīcībām darba procesā. Samērā daudz pienākumu, kas saistīti ar ikdienas un tiešiem darba pienākumiem, radīs darbu sastrēgumu. Sabiezinātas krāsas partnerattiecībās radīs jautājumi par bērnu vajadzībām.

Jaunava

Tava veselība un pašsajūta būs labs indikators tam, cik tīkams vai netīkams ir tavu pienākumu klāsts. Lielākas naudas summas var tikt tērētas sadzīves iekārtām. Veiksmīga būs kompromisa rašana ar partneri jautājumos par gaidāmo braucienu.

Svari

Labas ziņas tiks saņemtas par lielāku atalgojumu. Prāvāks tēriņu apjoms būs saistīts ar ieguldījumiem projektā. Papildu peļņas iespējas tiks saskatītas, efektīvi pielietojot kādu no saviem talantiem! Tiks izdarīta nopietna izvēle par turpmāko attiecību gaitu.

Skorpions

Priecēs saņemtā atzinība un pateicības ziņas no klientiem. Izgaisīs visas līdzšinējās raizes par neskaidro finansiālo plūsmu. Pavisam noteikti uzlabosies materiālā situācija. Attiecībās kaisles pilni brīži mudinās ļauties neprātīgiem piedzīvojumiem.

Strēlnieks

Jaunajā darba vidē jutīsies kā zivs ūdenī. Labas attiecības izveidosies ar darba kolēģiem. Jutīsies novērtēts atbilstoši savām prasmēm un plašajam zināšanu klāstam. Attiecībās esi pretimnākošāks pat pret visneprastākajām partnera idejām. Ļaujies piedzīvojumam!

Mežāzis

Mainot ierasto darba vidi, var nākties paraudzīties tālāk un plašāk. Laba peļņa būs gūstama no iepriekš uzsāktās uzņēmējdarbības. Īpaši ienesīgs laiks būs tiem, kuri darbojas tirdzniecības nozarē. Ķer mirkli un ievies pēc iespējas spilgtākas sajūtu nokrāsas romantiskajās attiecībās.

Ūdensvīrs

Tava labā reputācija ļaus iemantot plašāku klientu loku. Diezgan daudz spēka nāksies veltīt saviem tiešajiem pienākumiem un darbiem, kas snauž nepabeigti. Naudiņa nāks papildus klāt par  papildus pienākumiem. Labs ieguldījums būs veselību uzlabojošās procedūrās.

Zivis

Tiks saskatītas izaugsmes iespējas jomā, kas pagaidām tev vēl ir sveša. Līdz ar saules staru glāstiem arī romantiskās attiecības kļūs siltākas un attīstīsies straujākiem soļiem uz priekšu. Ļaujies uzmanības apliecinājumiem un satikšanās uzaicinājumiem!

Lasiet arī: VIDEO | Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ieraksta vēl vienu dziesmu ar Deniju Griezi

youtube icon
Abonēt youtube