Dzintars Čīča. Foto: Ekrānšāviņš/izgūts no Youtube @LTV Ziņu dienests

“Lai uzvilktu ādas bikses, mani vispirms jānogalina. Tās nevilkšu ne par kādu naudu. Pat par miljonu ne,”  žurnālam “Privātā Dzīve” norāda dziedātājs Dzintars Čīča.

“Tie ir mani principi. Ādas bikses esmu uzvilcis vienu reizi mūžā – TV šovā “Izklausies redzēts”, kur man vajadzēja attēlot sievieti – tumšādaino dziedātāju Aišu Kīzu. Pēc tā gadījuma sapratu, ka vairs nekad mūžā, ne pie kādiem apstākļiem par sievieti nepārģērbšos. Tas ir apkaunojoši. Man tiešām kādu laiku bija kauns par sevi. Draugi mani aspmēja, arī komentētāji internetā izteica piezīmes. Diemžēl no interneta neko izdzēst nevar, tur šī mana uzstāšanās paliks uz mūžu. Tas man ir ļoti nepatīkami. Toreiz šovā man tas nelikās nekas traks, drīzāk kā joks,” stāsta dziedātājs.

Savukārt taujāts, vai ir ringā cīnījies ar savu novadnieku bokseri Kristapu Zuti, Čīča norāda, ka nevarētu viņam iesist: “Es nevarētu viņam iesist, un viņš nevarētu iesist man. Nevaru pat iedomāties, ka paceļu roku pret Zuti.”

Lasiet arī: Kuluāros runā par Mūrnieci kā nākamo Valsts prezidenti

“Esam kopā aizvadījuši nelielu treniņu. Cīnīties ar viņu nekad neietu. Un ne jau tāpēc, ka man būtu bail zaudēt. Mēs esam no vienas pilsētas, diezgan labi pazīstami. Zutis ar manu brālēnu ir kā brāļi, kopā izauguši, staigājuši vienās čībās un ēduši no viena šķīvja,” skaidro Čīča.

 

 

Saistītās tēmas: Dzintars Čīča

youtube icon
Abonēt youtube