Publicitātes foto

Vietējā garāžroka apvienība “Nova Koma” publicē jaunu singlu “Viena diena dzīvē” kopā ar mūzikas videoklipu.

Stāsta grupas vokālists Mārtiņš: “Pirms dažiem mēnešiem man izrakstīja tabletes, kuru sastāvā ir B12 vitamīni un folskābe. Aptiekā tādu nebija, un to vietā piedāvāja atsevišķi B12 un folskābi. Piekritu, nopirku, un tikai pēc tam atklāju, ka folskābi parasti izraksta grūtniecēm. Neko darīt, tāpat es vairākus mēnešus dzēru B12 un folskābi, nesaprazdams kāpēc. Tas nav īpaši interesants stāsts, bet man šķiet, ka katram no mums ir desmitiem līdzīgu stāstu par to, kā mums ir izveidojušies dīvaini paradumi, kurus mēs spītīgi esam iekļāvuši savā ikdienā. Par to arī ir šī dziesma.”

Dziesma sarakstīta jau pērnajā pavasarī, bet studijā fiksēta pusgadu vēlāk. Ieraksts veikts studijā “Gateris”, un miksēšanas process uzticēts grupas ģitāristam Jānim. Pavadošo videoklipu ar zaļu palagu aiz muguras uzņēma Mārtiņš, singla vizuālo noformējumu izveidoja basģitāriste Alise.

Lasiet arī: FOTO: Vēju pilsēta mirdz pastaigā Izgaismotā Liepāja

Dibināta 2015. gadā, grupa “Nova Koma” ir četri mūziķi – Mārtiņš Vilnītis (ģitāra, taustiņi, balss), Jānis Kalvāns (ģitāra, balss), Roberts Kočots (bungas), Alise Golovacka (basģitāra, balss). Publicēti vairāki albumi, no kuriem divi nominēti Zelta Mikrofona gada balvai rokmūzikas kategorijā. Grupa aktīvi rīko koncertus kopā ar citām neatkarīgās rokmūzikas apvienībām, kā arī piedalās mazos un lielos festivālos, tajā skaitā 2022. gada festivālā “Positivus”. Zināms, ka Nova Koma būs dzirdama šī gada festivālā “Laba Daba”.

Saistītās tēmas: Nova KomaViena diena dzīvē

youtube icon
Abonēt youtube