Elīna Didrihsone ar ģimeni. Foto izgūts no Instagram @didrihsoonee

“Kad man bija 15 – 16 gadi, izdomāju tievēt, un darīju to ļoti nepareizi. Jo nemācēju un nezināju, kā, bet ieņēmu galvā, ka gribu būt tieva,” atklāti par piedzīvoto badošanos gada garumā vietnē “Instagram” stāsta influencere Elīna Didrihsone.

“Sačakarēju savu veselību ar neēšanu, man gadu nebija mēnešreižu. Es centos maksimāli daudz staigāt – uz skolu, no skolas, pa trepēm, pastaigās. Spēlējos ar ēšanu – ļoti maz ēdu,” stāsta Didrihsone, piebilstot, ka šādi tievējusi gadu, nometot 10 kilogramus. Iepriekš svērusi 62 kilogramus, augstākais – 65 kilogramus, taču tā kā esot maza auguma, katru nomesto kilogramu ļoti labi varēja redzēt. Viņa gribējusi būt tieva, nesportojot un nedzerot ūdeni, vien ļoti daudz kafijas. “Man bija bail no silta mājas ēdiena. Varēju dzīvot tikai uz dārzeņiem. Kad redzēju, ka svars nekrīt, likās, ka vēl vairāk vajag sevi ielikt grožos – dienas laikā praktiski neēdu vispār. Varēju nodzīvot dienu, praktiski neko neapēdot. Pēc pusgada man likās, vai es vispār kaut kad atļaušos kaut ko apēst. Biju smalka, izkāmējusi, bet morāli mocījos. Esmu cilvēks, kam ļoti labi strādā vielmaiņa, bet man visu laiku gribējās rīt – visu laiku staigāju badā. Kad apprecējos, vīrs teica – kur tavs dupsītis?” stāsta Didrihsone, uzsverot, ka šādi nevajag darīt.

Viņa atklāj, ka viss mainījās pēc laulībām, jo vīrs Nauris gribējis kārtīgas pusdienas, un tad arī Elīna sākusi pieņemties svarā.

‘Sāku sev nepatikt, meklēju kuplākus svārciņus, kā to paslēpt. Ļoti sev nepatiku,” stāsta influencere, norādot, ka tagad viņai iegājies cits ēšanas ritms. “Esmu iemācījusies daudz dzert ūdeni, ļoti daudz ēstgribu aizsist ar dārzeņiem, esmu likusi sev iemīlēt augļus un dārzeņus, un esmu iemācījusies ēst supermazos daudzumos to, ko man gribas. Jau divus gadus man nav bijusi brutāla norīšanās, jo tu ļauj sev to, ko tev gribas, bet ļoti mazos daudzmos.”

Didrihsone gan atklāj, ka pagaidām nav sadraudzējusies ar sportu, jo viņai “ir pārāk intensīva diena un ar to aktivitāti pietiek.”

Lasiet arī; Nedēļas horoskops: 31. marts – 6. aprīlis

“Jaunības muļķību esmu atmetusi malā, šo gadu laikā esmu iepazinusi savu ķermeni, sapratusi, ko drīkstu, ko nē. Zinu, ko apēdot par daudz, man svars nāks klāt,” teic Didrihsone, uzsverot, ka ir no tām sievietēm, kura rūpējas par svaru un kurai lieki desmit kilogrami traucē. “Pēdējā laikā mans organisms nav badā nevienu sekundi. Ja esmu badā, apēdu veselu šķīvi ar brokoļiem vai burkāniem.”

Saistītās tēmas: BadošanāsElīna Didrihsoneinfluencere

youtube icon
Abonēt youtube