Elita Patmalniece. Foto izgūts no Instagram @elita_patmalniece

Mākslinieces Elitas Patmalnieces dzīvē sācies skaists jaunu attiecību posms – viņas mīļotais vīrietis ir tetovēšanas mākslinieks, masieris un fotogrāfs Guntars Lūsis, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Patmalniece par jauno draugu vēl nevēlas stāstīt, jo nezina, kā šīs attiecības izvērtīsies.

Kā zināms, pēc iepriekšējā dzīvesbiedra, rokgrupas “Līvi” mūziķa Jāņa Groduma nāves māksliniece gandrīz 12 gadus bija viena. To, ka viņas dzīvē ienācis kāds īpašs vīrietis, māksliniece draugiem un paziņām pastāstīja jau aptuveni pirms gada. Iepazīšanās stāsts esot amizants, taču ne publiski atklājams. Tas esot saistīts ar vīrieša profesionālo darbību. Attiecības gan veidojušās pamazām.

Līdz šim sabiedrībā ar mīļoto Patmalniece nedevās, lai nepiesaistītu lieku uzmanību. Šā gada 1. aprīlī – mākslinieces personālizstādes atklāšanā Blīdenē – pāris pirmo reizi izgāja kopā sabiedrībā.

Lasiet arī: Ieskaties ligzdās! Atklāta putnu tiešraižu vērošanas sezona

“Viņš ir foršs, smuks vīrietis. Dzīvē jau visādi brīnumi notiek. Tie jaukie brīži ir jāpieņem, jāizdzīvo ar prieku, un tā arī tagad dzīvoju. Man patīk,” izdevumam norāda māksliniece, izvairoties atklāt ko vairāk par jauno draugu un attiecībām.

Saistītās tēmas: Elita PatmalnieceGuntars LūsisJānis Grodums

youtube icon
Abonēt youtube