Elīna Bojarkina. Foto izgūts no Instagram @klaburkaamiitis

Sāpīgu šķiršanos no žurnālista Marģera Majora nesen piedzīvojusi Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina. “Pastāv ne tikai fiziskā, bet arī emocionālā vardarbība, un šajās attiecībās es to jutu,” izdevumam “Privātā Dzīve” atklāj Bojarkina.

“Bija sajūta, ka pret mani tiek vērsts gazlaitings [psiholoģiskā manipulācija, kad upurim liek apšaubīt viņa atmiņu, uztveri un sapratni]. Man tika teikts, ka visu uztveru nepareizi. Ka sāpinu otru ar savām emocijām. Aizskaru ar to vien, ka raudu, pārdzīvoju. Šobrīd jūtos, kā muļķe, ka ļāvu sev to nodarīt. Jā, es jūtos arī ļoti sāpināta un bēdīga, jo man patiešām šķita, ka viņš ir mans cilvēks pa īstam, līdz galam,” atklāj Elīna.

Kā zināms, pāris pat bija kopīgi aizbraucis uz Parīzi, taču neilgi pēc tam aktrise sociālajos tīklos ierakstījusi, ka meklē sev atsevišķu dzīvokli, kā arī atklājusi, ka attiecības ar kultūras žurnālistu ir beigušās.

“Paldies visiem par jaukajiem vārdiem, cik mēs ar Marģeru esam forši, jo es jūtos tāpat, un bezgalīgi mīlu šo cilvēku. Taču jau vairākus mēnešus es cīnos par šīm attiecībām, bet šis cilvēks mani vienkārši nemīl. (..) Vissāpīgākie vārdi pasaulē no cilvēka, kuru tu mīli līdz bezgalībai, ir: “Es tevi nemīlu”,” tā nesen atzinās aktrise.

“Kā Marģers man vēlāk pateica – izrādās, viņš jau sen juties nelaimīgs. Vakarā, kad notika mūsu beigu posma strīds, tā arī pateica – vairs to negrib! Viņš nevēlas attiecībās dziļumu. Viņam tas nav vajadzīgs. Viņam vajag tikai romantisko mīlestību, skaisto rozā briļļu seriālu. Neko dziļāku viņam nevajag. Viņš negrib ieguldīties, negrib strādāt pie attiecībām. Viņš grib palikt tāds, kāds ir. Jo viņam liekas, ka viņš ir ideāls. Un, ja man kaut kas neder, tā esot manis pašas vaina. Manuprāt, tas ir egoistisks redzējums,” izdevumam stāsta aktrise. Pēc viņas teiktā, Marģers Majors pat pie pāru terapeites gājis, lai varētu ar vieglāku un brīvāku prātu izšķirties.

“Šobrīd, kad mēģinu no visa atzūmoties un paskatīties uz notikušo no malas, gribas sev jautāt: “Elīna, ko tu darīji visu šo laiku?” Jo bija taču visādas interesantas lietas, ko man vajadzēja pamanīt jau no paša sākuma. (..) Mūsu attiecības visu laiku gāja kā pa kalniem un lejām. Dažas viņa darbības vienkārši necienīja mani,” žurnālam “Privātā Dzīve” stāsta aktrise.

Pēc viņa teiktā, jau pašā attiecību sākumā bija dažādi sarkanie karogi, kaut vai tas, ka, Elīnai ievācoties pie Marģera, viņam  pie sienas pretī gultai bija bijušās draudzenes bilde, kas noņemta tikai pēc  pusotra mēneša. Marģers arī regulāri sazvanījies ar bijušo draudzeni, lai arī zinājis, ka Elīnai tas liek justies slikti.

Lasiet arī: Avots: Īslaicīgi pasliktinājusies Putina veselība, izraisot paniku tuvākajos

“Ir vēl viens notikums, kas risinājās pagājušā gada septembrī. Viņam Anglijā dzīvo labākā draudzene, kuru nekad neesmu satikusi. Viņš jau sen bija nopircis lidojuma biļetes, lai viņu apciemotu. Neiebildu, taču smejoties teicu – tikai neguliet vienā gultā! Kad nākamajā rītā apvaicājos, kā iet, un jokojot apjautājos par to, vai abi negulēja vienā gultā, Marģers uz to neko neatbildēja. Tas man lika justies neērti. Es sāku stresot. Beigās viņš paziņoja – jā, viņi gulējuši vienā gultā. Lai es nomierinoties un uzticoties viņam. Kad teicu, ka tā, manuprāt, ir necienīga izturēšanās pret mani, viņš atblidēja – jā, bet neesot bijis citur, kur gulēt. Es uzskatu, ka vienmēr var atrast variantu,” izdevumam teic aktrise, uzsverot, ka vēlme šķirties bija Marģera vienpersonisks lēmums.

youtube icon
Abonēt youtube