Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 7. līdz 13. aprīlim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Izdevumi, kas ir saistīti ar tālākiem braucieniem un izklaides pasākumiem, var jūtami patukšot tavus uzkrājumus. Iepriecini savu tuvāko ar kādu pārsteigumu! Aktuāli būs jautājumi par to, ka ir pienācis brīdis mainīt to, kas nepamierina.

Vērsis

Harmoniska un stabila būs esošā partnerattiecību savienība, jo tiks rasts kompromiss kādā no aktuālajiem jautājumiem. Attiecību meklētajiem pozitīvas emocijas un piedzīvojumus radīs negaidīta iepazīšanās.

Dvīņi

Pavisam negaidītu pārsteigumu sagādās cilvēks, kas reiz ir bijis ļoti nozīmīgs un mīlēts. Nedaudz rūpīgāk būs jāizvērtē plānotie pirkumi un jāizdara izvēle starp untumiem un vajadzībām.  Pievērs uzmanību veikalā saņemtajiem čekiem.

Vēzis

Iesaistīšanās kādā jaunā projektā sniegs iespējas izpaust savas prasmes plašākā mērogā. Labākas  attiecības izveidosies ar darba kolēģiem. Romantiskajās attiecības nav vēlams iesaistīties garākās diskusijās par jautājumiem, kuros tāpat atbilde ir skaidra.

Lauva

Izdevies darījums, kas saistīts ar nekustamo īpašumu, radīs prieka sajūtu. Pacilājošas emocijas radīs kopīga ciemošanas ar mīļoto cilvēku kādā draugu kompānijā. Morālais atbalsts no tavas puses attiecībā uz otru cilvēku šonedēļ tiks augstu novērtēts.

Jaunava

Darbā pienākumu apjoms būs krietni vien lielāks nekā parasti. Pateicoties kādam kopīgam hobijam, tiks ieviestas korekcijas arī partnerattiecību jautājumā. Pavisam negaidīts pavērsiens liks pieņemt lēmumu nekavējoties. Nešaubies ne brīdi!

Svari

Papildus peļņas iespējas tiks saskatītas, pievēršoties sava talanta izkopšanai un pārvēršot to arī par ienākumu avotu. Jaunas attiecības veidojot, ņem grožus savās rokās, droši un pašpārliecināti virzies uz priekšu. Nebaidies ne no kā, jo atceries, ka tev nav ko zaudēt.

Skorpions

Ieviešot korekcijas darba procesā, gūsi iecerētos rezultātus daudz ātrākā laika posmā. Saviesīgu pasākumu rīkošana kopā ar mīļoto cilvēku izgaismos attiecību pamatvērtības un ļaus atšķirt graudus no pelavām. Izvairies no pārmetumiem, kas saistīti ar pagātnē notikušo.

Strēlnieks

Papildu ienākumi sniegs iespēju iekrāt. Arī doma par resursu ieguldīšanu nekustamajā īpašumā būs veiksmīga un nākotnē daudzsološa. Ar patīkamu un negaidītu ziņu klajā nāks mīļotais cilvēks.

Mežāzis

Došanās viena mērķa virzienā kopā ar partneri padarīs jūsu savienību vēl ciešāku un draudzīgāku. Kopīgas aktivitātes, kas saistītas ar mājas darbiem, radīs viena veseluma sajūtu. Izrunājiet visas līdzšinējās neskaidrības.

Ūdensvīrs

Patīkamas vēstis tiks saņemtas no gaidāmās sadarbības ar ārvalstīm. Augstākas prasības un gaidas no otra var radīt pārpratumu jezgu. Centies novērtēt to, kas tev ir, un pasaudzēt to, kas tev ir dārgs. Brīvajiem, līdz ar saules staru glāstiem, uzdzirkstīs mīlestības jūtas.

Zivis

Darbā materiālais ieguvums būs ievērības cienīgs un gandarījums par paveikto arī. Tāpat hobijs var atnest lielākas naudas summas. Izvairies no tēriņiem, kas saistīti ar apģērbu un aksesuāriem, jo vari pazaudēt mēra izjūtu iepērkoties. Attiecībās novērtē to, kas tev tiek dots!

Lasiet arī; Noskaidrota pērnā gada skaistākā Latvijas monēta

youtube icon
Abonēt youtube